• Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 400ml

47943
5011417552940
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel λεμόνι 3x30μεζ 3x600ml

Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε μορφή τζελ με βαθιά καθαριστική δράση ακόμα και στα πιο ανθεκτικά λίπη. Xαρίζει στα σκεύη απίστευτη λάμψη και καθαριότητα.

Τιμή 15,00 €

Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml

Η Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απόλυτα καθαρά. Η ισχυρή σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά. Με το Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml, η καθημερινή σας διαδικασία πλυσίματος πιάτων θα γίνει παιχνιδάκι!
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No336 Δ:45 Υ:37 LT:31

Η κεραμική γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με τις διαστάσεις Δ:45 Υ:37 LT:31, αυτή η γλάστρα teracotta θα δώσει μια μοναδική αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα Κύκλωψ είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τα φυτά σας φρέσκα και όμορφα. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,06 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με πορτοκάλι 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,80 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τοφί και του κακάο που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες και απολαύστε μοναδικές γευστικές στιγμές!
Τιμή 11,53 €