• Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
  • Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlos

Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml

Η Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απόλυτα καθαρά. Η ισχυρή σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά. Με το Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml, η καθημερινή σας διαδικασία πλυσίματος πιάτων θα γίνει παιχνιδάκι!
17673
5202912006117
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Berill υγρό πλυντήριου σε μορφή gel 50μεζ 1lt

Το Berill υγρό πλυντηρίου gel 50ml, 1lt είναι η τέλεια επιλογή για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας. Με τη συνδυασμένη δύναμη του Berill και της τεχνολογίας gel, το προϊόν μας εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Berill υγρό πλυντηρίου gel σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας!
Τιμή 6,03 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum original 140τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum παρέχουν προηγμένη καθαριότητα στα πιάτα με ξηρά υπολείμματα τροφών με την πρώτη και καθαρίζουν ακόμη και τα λίπη από το πλυντήριο πιάτων σας.

Τιμή 24,50 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Melissa κριθαράκι χονδρό 500gr

Το κριθαράκι χονδρό Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,09 €

Καγιά βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 2,49 €

Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος

Το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με ισχυρή αναρρόφηση και εύκολη χρήση, το Κύκλωψ σας επιτρέπει να αφήσετε το σπίτι σας λαμπερό και καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια. Αποχαιρετήστε τη σκόνη και τα χνούδια με το Κύκλωψ σκουπάκι ξεσκονίσματος και απολαύστε έναν καθαρό χώρο ζωής χωρίς προβλήματα.
Τιμή 1,27 €