• Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 4lt
  • Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 4lt

48025
5204114250152
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 500ml

Το DETTOL ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ LEMON 500ML είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με την ευχάριστη μυρωδιά λεμονιού, αυτό το υγρό καθαρισμού απομακρύνει τους μικροοργανισμούς και τις βακτήρια που μπορεί να βρίσκονται στις επιφάνειες του σπιτιού σας. Επιπλέον, η συσκευασία των 500ml είναι πρακτική και οικονομική, κάνοντας το DETTOL απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απο?
Τιμή 1,50 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,95 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 24,98 €
  • Με έκπτωση!
  • Πακέτο

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια extra safe 4x12τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Cotonet δίσκοι ντεμακιγιάζ 80τεμ

100% φυσικό νήμα βαμβακερού πλέγματος συλλαμβάνει κάθε είδους μακιγιάζ, ακόμη και μακρόχρονη και αδιάβροχη σύνθεση. Η λεία πλευρά εξαλείφει απαλά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα.

Τιμή 0,83 €
Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Κανονική τιμή 3,39 € Τιμή 2,87 €
  • -0,52 €
  • -0,52 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Τιμή 1,19 €