• Με έκπτωση!
  • Νέο
  • Πακέτο
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
50811
1501141756521
24,98 €

Αντί για 25,30 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα λουλουδιών 1lt

Το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lit - (FLOREALE - POZ) είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα αρωματικό και καθαρό περιβάλλον. Η μοναδική φόρμουλα του διασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, κάνοντας τον καθαρισμό πραγματική απόλαυση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Τιμή 1,76 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,27 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel κλασικό 30μεζ 600ml

Η Finish προσφέρει το ιδανικό gel πλυντηρίου πιάτων που θα σας εντυπωσιάσει. Με τη συνδυαση της ισχυρής φόρμουλας του Finish gel regular 30μεζ 600ml, τα πιάτα σας θα λάμψουν και θα είναι απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους.
Τιμή 4,98 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €