• Holchem drop υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 4lt
  • Holchem drop υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem drop υγρό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 4lt

48024
5204114250169
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt

Το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt της εταιρίας Klinex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πατώματα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα χρυσής ορχιδέας που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτης ομορφιάς και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καθαριότητα με το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt!
Τιμή 2,00 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 2x400ml

Το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 400ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με μια μόνο ανάλαφρη ψεκαστική κίνηση, μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, απομακρύνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Προστατεύστε την οικογένειά σας με το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο καθημερινά.
Τιμή 7,79 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass grande σετ ποτήρια γυάλινα νερού 35cl 12τεμ 93600

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass grande είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 35cl ανα ποτήρι, αυτά τα ποτήρια θα προσθέσουν στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πίστωσής σας!
Τιμή 8,34 €

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές avon tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Avon Tumbler 280ml της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος συνοδός σε κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και διαφανές σχεδιασμό τους, θα φωτίσουν κάθε τραπέζι και θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Απολαύστε το πότο σας με στυλ και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα και αντοχή που προσφέρουν τα ποτήρια Avon Tumbler. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνειν!
Τιμή 2,87 €

Brut after shave original 100ml

Το Brut after shave original 100ml της εταιρίας Brut είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και αυτοπεποιθητικός κάθε μέρα. Η κλασική του μυρωδιά θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας χαρίσει μια αίσθηση ανδρικής ευκολίας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 4,32 €
Maxi χαρτί υγείας 3φυλλο 10x100gr
Περιορισμένη προσφορά!

Maxi χαρτί υγείας 3φυλλο 10x100gr

Απαλό και extra απορροφητικό ρολό υγείας 3 φύλλων με ανάγλυφο σχέδιο μπλέ λουλούδι σε συσκευασία των 10 ρολών, 100gr ανά ρολό.

Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,74 €
  • -0,22 €
  • -0,22 €