• Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt
  • Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt

48029
5204114400144
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας. Με μια μόνο ψεκαστική κίνηση, το Cillit Bang αφαιρεί αποτελεσματικά τη μούχλα και τα μικρόβια, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Μην αφήνετε τη μούχλα να καταστρέψει το σπίτι σας, επενδύστε στο Cillit Bang και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο διαβίωσης.
Τιμή 2,82 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού κεράσι 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636

Το Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ κουτάλια θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,78 €

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 4,98 €

My popcorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr

Απολαύστε το νέο My PopCorn ποπ κορν με τομάτα & ελιά 200gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε το σαν σνακ κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε τη γεύση της ποπ κορν σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη γεύση της τομάτας και της ελιάς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,16 €