• Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt
  • Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem drop υγρό γενικής χρήσης κεράσι 1lt

48023
5204114251159
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα 500ml

Το Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα σε συσκευασία 500ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λευκής επιφάνειας των μαρμάρων. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα ίχνη από αλάτι, αφήνοντας τα μάρμαρα λαμπερά και καθαρά. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 2,53 €

Spark καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του χλωρίου, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα αποστειρώνει τις επιφάνειες για έναν υγιεινό χώρο. Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας πίσω του, κάνοντας το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή ?
Τιμή 2,41 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Lihong τσοχάκια στρόγγυλα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντάς σας μέγιστη σταθερότητα.

Τιμή 0,47 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια με βούρτσα 650ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν τα κατοικίδια στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Dr. Beckmann απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και αφήνει ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Dr. Beckmann να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 7,77 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υψηλής ποιότητας συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη της γάτας σας από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση και η θρεπτική αξία των sticks Whiskas θα κάνουν τη γάτα σας να αισθάνεται περιποιημένη και ευχαριστημένη. Αγοράστε τώρα τα Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr και προσφέρετε στη γάτα σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,55 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 1,8lt sa-225

Ανακαλύψτε το νέο Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 1,8lt sa-225 και δώστε στο χώρο σας μια νέα διάσταση οργάνωσης και λειτουργικότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, το Sweet Box κουτί αποθήκευσης είναι ιδανικό για τη φύλαξη και την ταξινόμηση των προσωπικών αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,21 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού