• Νέο
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης flower power 750ml
  • Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης flower power 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης flower power 750ml

51160
5011417588765
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 2x750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του χλωρίου, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα αποστειρώνει τις επιφάνειες για έναν υγιεινό χώρο. Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας πίσω του, κάνοντας το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή ?
Τιμή 4,80 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt

Το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt της εταιρίας Klinex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πατώματα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα χρυσής ορχιδέας που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτης ομορφιάς και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καθαριότητα με το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt!
Τιμή 2,00 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 6x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 18,00 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με coco 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του με το φυσικό λάδι καρύδας δίνει ζωτικότητα και φωτεινότητα στα μαλλιά απομακρύνωντας τους κόμπους με αποτέλεσαμ να χτενίζονται εύκολα. Κατάλληλο για μεσαία / μακριά μαλλιά.

Τιμή 3,32 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με ταχίνι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €