• Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 1
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 2
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 3
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 4
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 5
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 6
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 1
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 2
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 3
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 4
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 5
  • Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr Θράκη - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΘράκη

Θράκη παραδοσιακό κους κους 500gr

Κους Κους της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

7940
5200114005600
1,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κους Κους της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Είναι ένα είδος ζυμαρικού που το έχουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, και λέγεται και κουσκουσές. Το έχουμε δει όλοι ως στρογγυλές μπαλίτσες, δηλαδή αυτά τα μικροσκοπικά μπαλάκια σιμιγδαλιού που σίγουρα έχουμε δοκιμάσει σε κάποιο πιάτο. Ανήκει στα λεγόμενα ανατολίτικα ζυμαρικά, που βράζουν σε λίγο και μετρημένο νερό, δε στραγγίζονται και σερβίρονται με το ζουμί τους. Χρησιμοποιείται συνήθως με μύδια και σάλτσα ντομάτας ή ως συνοδευτικό ζυμαρικό σε πολλά πιάτα και υπάρχει και ως κυρίως φαγητό στις κουζίνες πολλών άλλων μεσογειακών χωρών. Μάλιστα σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής του κους κους είναι το βασικό πιάτο στο οικογενειακό γεύμα της Παρασκευής. Στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα το κουσκούς δεν ήταν πολύ της μόδας μέχρι πριν από μερικά χρόνια που μπήκε στα εστιατόρια ως ταμπουλέ.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barilla λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,78 €

Divella λαζάνια 500gr

Το Divella λαζάνια 500gr είναι η τέλεια επιλογή για νόστιμα και γρήγορα γεύματα στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την εξαιρετική γεύση του, θα ενθουσιαστείτε με κάθε δείγμα. Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με το Divella λαζάνια 500gr και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα νόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια.
Τιμή 2,92 €

Misko σπαγγέτι χρυσή σειρά 500gr

Το κλασικό και δημοφιλέστερο σχήμα ζυμαρικών αποκτάει ασύγκριτη ποιότητα και προσφέρει ιδανικό κράτημα και μοναδική γεύση στις καθημερινές σας δημιουργίες στην κουζίνα! Εμείς προτείνουμε σπαγγέτι με μοσχάρι, λαχανικά και ντομάτα αλλά οι επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Τιμή 1,81 €

Melissa τορτελίνι με 5 τυριά 250gr

Τα γεμιστά ζυμαρικά, γνωστά ως τορτελίνι, εσωκλείουν μέσα στην ζύμη τους γέμιση ποικιλίας πέντε διαφορετικών τυριών με γεμάτη γεύση για εύκολες, γρήγορες και γευστικές συνταγές.

Τιμή 2,48 €

Barilla rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας σκέτη

Η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα στο μπάνιο σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, η Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και προσεγμένο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Κύκλωψ βούρτσα τουαλέτας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό αξεσουάρ!
Τιμή 0,91 €

Loft αλουμινοχαρτο 100m x 29,5cm

Το Loft αλουμινοχαρτο 100m x 29,5cm της εταιρίας Loft είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Loft αλουμινοχαρτο θα κάνει το μαγείρεμα σας εύκολο και γρήγορο. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν φθηνές απομιμήσεις, επιλέξτε το Loft για αξιόπιστα αποτελέσματα και απόλυτη ικανοποίηση. Αποκτήστε το Loft αλουμινοχαρτο τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 6,77 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €