• Sidirela προστατευτικό αιχμών αφρώδες 2τεμ
  • Sidirela προστατευτικό αιχμών αφρώδες 2τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela προστατευτικό αιχμών αφρώδες 2τεμ

Το Sidirela προστατευτικό αιχμών αφρώδες 2τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από τους κινδύνους του σπιτιού. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sidirela, μπορείτε να αισθανθείτε ήρεμοι γνωρίζοντας ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ασφαλή. Αγοράστε το Sidirela προστατευτικό αιχμών αφρώδες 2τεμ τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας στο σπίτι σας.
19415
5203642137621
4,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lamp oil παραφινέλαιο άοσμο 950ml

Παραφινέλαιο υγρό ελαιώδες, άχρωμο κι άοσμο, αδιάλυτο στο νερό και το οινόπνευμα, Είναι διαλυτό στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες. Αναφλέγεται με τη βοήθεια φιτιλιού.

Τιμή 3,14 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg από την εταιρία Flash είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το τζάκι σας καθαρό και λειτουργικό. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό καύσιμο. Αποκτήστε τον Flash κορμό καθαρισμού τζακιού τώρα και απολαύστε μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 6,21 €

Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα

Το λιβάνι της εταιρείας ΒΗΘΛΕΕΜ χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,59 €

HF αρωματικό κερί μαύρο μούρο & κόκκινο βατόμουρο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick White Vanilla Bean 250ml. Αφήστε τον ελκυστικό και γλυκό άρωμα της λευκής βανίλιας να σας περιβάλλει και να σας χαλαρώσει με κάθε αναπνοή. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία αισθήσεων.

Τιμή 3,15 €

Ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ

Η ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καφέ σας κάθε πρωί. Με την πλούσια γεύση της και την εύκολη χρήση των stick, θα απολαμβάνετε κάθε γλυκιά στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα. Αφήστε τη ζάχαρη καστανή μερίδα να σας συνοδεύει σε κάθε γεύμα και να δώσει γεύση στη ζωή σας.
Τιμή 12,99 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml προσφέρει βαθύ καθαρισμό και λάμψη στα τζάμια σας. Με την τριπλή του δράση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τις επιφάνειες από τη σκόνη και τις δακτυλιές. Κάντε τα τζάμια σας να λάμψουν με το Ajax triple action και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,85 €

Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr

Η απολαυστική Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr της εταιρίας Mars είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Mars σοκολάτα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,38 €