• Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 1
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 2
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 3
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 1
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 2
  • Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm Estia - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm

Σαλατιέρα της εταιρείας Estia σε πράσινο χρώμα, ιδανική λύση για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι, ενώ μπορεί να σταθεί και σε ένα μπουφέ παρουσίασης. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Μήκος: 23cm

Πλάτος: 23cm

37968
5207158015565
11,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ent hotel πιάτο για φλυτζάνι τσαγιού πορσελάνης 1τεμ

Ανανεωτικό και κομψό, το πιάτο για φλυτζάνι τσαγιού πορσελάνης της εταιρίας Ent Hotel θα προσθέσει μια άγγιγμα πολυτέλειας και κομψότητας στην καθημερινή σας ώρα του τσαγιού. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, είναι ιδανικό για κάθε είδους φλυτζάνι τσαγιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 0,52 €

Κύκλωψ πιάτο μικρό ρηχό πλαστικό 19,5cm

Το Κύκλωψ πιάτο μικρό ρηχό πλαστικό 19,5cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει στην τραπεζαρία σας μια άποψη που ξεχωρίζει. Απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και κομψότητα, χωρίς να χρειάζεστε πολλή φροντίδα για τη συντήρησή του. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 0,54 €

Estia μπωλ blue rose 14cm

Μπωλ σερβιρίσματος σε στρογγυλό σχήμα της εταιρείας Estia, κατάλληλο για να σερβίρετε ορεκτικά, σνάκ, φρούτα και γλυκά. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το μπωλ είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 3,93 €

Estia πιάτο βαθύ terra green 23cm

Βαθύ πιάτο της εταιρείας Estia, το οποίο είναι το κατάλληλο για να σερβίρετε υδαρή φαγητά, όπως σούπες, καθώς έχει το κατάλληλο μέγεθος και για να χωρέσει ικανοποιητική ποσότητα φαγητού αλλά και για να αποφευχθούν ατυχήματα, όπως το να βγει το φαγητό εκτός. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σερβίρισμα σαλάτας.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 4,84 €

Estia πιάτο ζυμαρικών terra green 27cm

Πιάτο ζυμαρικών της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το φαγητό σας, καθώς έχει το κατάλληλο σχήμα και βάθος ώστε τα ζυμαρικά σας να είναι σωστά τοποθετημένα και να μπορείτε να τα καταναλώνετε εύκολα. Επίσης συμβάλει στο να σερβίρονται σε σχήμα πύργου, δίνοντας στο πιάτο μία υψηλή αισθητική.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 11,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Γλάρος αλάτι 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,73 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €