• Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ Maxi - 1
  • Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ

Ο Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ της εταιρίας Maxi είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, ο χαρτοβάμβακας Maxi θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει στις καθημερινές σας εργασίες.
15328
5202505005503
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi economy χειροπετσέτα ζικ-ζακ λευκή 20x200τεμ

Σχεδιασμένη για να βγαίνει μια κάθε φορά

Κατάλληλη για επαγγελματική χρήση για τον καθαρισμό και το υγιεινό στέγνωμα των χεριών

Απαλή, δεν αφήνει χνούδι, δεν θρυμματίζεται

Τιμή 16,10 €

Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτα συσκευών 6x800gr

Το Endless χαρτί ρολό χειροπετσέτας συσκευών 6x800gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 15,78 €

Sam χειροπετσέτα μπλε 1φ 25x19cm 4000 φύλλα

Η χειροπετσέτα Sam μπλε είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με μέγεθος 25x19cm και 4000 φύλλα, προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Η εταιρία Sam είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της. Αποκτήστε τώρα τη χειροπετσέτα Sam μπλε και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 27,99 €

Endless χαρτοβάμβακας ιατρικής χρήσης 40x60cm 50τεμ

Ο χαρτοβάμβακας Endless ιατρικής χρήσης 40x60cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε ιατρική εφαρμογή. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, είναι το απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των ασθενών. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την προμήθεια αυτού του εξαιρετικού προϊόντος και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι είναι ο ιδανικός σύντροφος για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Καθένα από αυτά τα πρακτικά και ανθεκτικά σακούλια διαθέτει διαστάσεις 70x95cm, προσφέροντας άφθονο χώρο για να συγκεντρώσετε τα απορρίμματα σας.

Τιμή 1,32 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με ταχίνι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

SANITAS ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 15μετρο

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 3,47 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού