• Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg Sky Fire - 1
  • Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg Sky Fire - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSky Fire

Sky fire μπρικέτα άνθρακα 10kg

Η Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg είναι η ιδανική επιλογή για το μπάρμπεκιου σας! Απολαύστε τη γεύση του φαγητού σας ψημένου σε αυτήν την ποιοτική μπρικέτα άνθρακα, που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Sky Fire μπρικέτα άνθρακα 10kg και να αναβιώσετε τις αισθήσεις του καλοκαιριού στο μπαλκόνι ή την αυλή σας!
19558
5205950000017
20,78 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg από την εταιρία Flash είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το τζάκι σας καθαρό και λειτουργικό. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό καύσιμο. Αποκτήστε τον Flash κορμό καθαρισμού τζακιού τώρα και απολαύστε μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 6,32 €

Θερμός κάρβουνα 5kg

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για το μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg! Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια καύσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Απολαύστε την τέλεια γεύση και την εύκολη χρήση σε κάθε μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg!
Τιμή 6,05 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωτικά παραφινης MOUFFLON 48 τεμ. Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό προϊόν προσανατολισμού για τα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Με την ισχυρή σύνθεσή του, το MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ εξαλείφει τους πόνους και τη φλεγμονή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Μην αφήνετε τον πόνο να σας εμποδίζει, αποκτήστε το MOUFFLON σήμερα και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς.
Τιμή 0,89 €

Θερμός μπριγκέτα ξυλοκάρβουνο 10kg

Μπρικέτες από ξυλοκάρβουνα, το ιδανικό υποκατάστατο του ξύλου ή του κάρβουνου καθώς είναι στερεές και συμπαγείς και ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι η χαμηλή περιεχόμενη υγρασία, αλλά και ο πιο αργός ρυθμός καύσης, κάτι που σας εξασφαλίζει οικονομία.Αφήνουν ελάχιστα υπολείμματα στάχτης και ένα από τα οικολογικότερα χαρακτηριστικά τους είναι η σχεδόν απουσία καπνού κατά την καύση τους.

Τιμή 18,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr

Η απολαυστική Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr της εταιρίας Mars είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Mars σοκολάτα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,38 €

Endless χαρτοπετσέτες mega λευκή 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες mega λευκής 33x33cm με 70 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα σας δώσουν την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,80 €

Mamut φρυγανιά τριμμένη 180gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 0,69 €