• Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μόκα 16x2cm
  • Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μόκα 16x2cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς στρόγγυλης γλάστρας μόκα 16x2cm

Ανανεώστε τον χώρο σας με το μοντέρνο και κομψό αναϊς πιάτο της ET Plast! Με διάμετρο 16 εκατοστά και ύψος 2 εκατοστά, αυτό το πλαστικό πιάτο θα δώσει μια φρέσκια νότα στην αισθητική του χώρου σας. Η μόκα απόχρωση του προϊόντος το κάνει ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης, ενώ η στρόγγυλη γλάστρα προσθέτει μια διακριτική πινελιά φινέτσας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
27016
5201856231166
0,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Άριστο φυτόχωμα 10lt

Το Άριστο φυτόχωμα 10lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κηπουρό που θέλει τα φυτά του να αναπτύσσονται υγιή και γονιμοποιημένα. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Άριστο, τα φυτά σας θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα αναπτύσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Αποκτήστε το Άριστο φυτόχωμα 10lt τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,01 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μόκα 27x27x34cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μόκα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 27cm

Πλάτος: 27cm

Ύψος: 34cm

Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Bionol κρέμα γενικού καθαρισμού 250gr

Το BIONOL, χάρη στην εξελιγμένη και πανίσχυρη σύνθεση του εξαφανίζει κάθε σκληρή βρωμιά από ρούχα, κουζίνες, επιφάνειες σπιτιού, αυτοκίνητα, αλλά ακόμη και από τα χέρια σας. Η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του, μπορεί και καθαρίζει τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή ποσότητα. Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση της κρέμας χαρίζει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αστραφτερή καθαριότητα ενώ παράλληλα σέβεται και φροντίζει ό,τι καθαρίζει.

Τιμή 1,90 €

Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι για σχολείο-κάμπινγκ

Το Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σχολείο ή το κάμπινγκ σας. Με την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, το Sidirela δοχείο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η πρακτικότητα του δισκακίου του σας επιτρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Sidirela δοχείο φαγητού τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 4,30 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών banana & mango 900ml

Μάσκα για επανόρθωση της Miss Sandy, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 4,19 €

Elvive σαμπουάν επανασύστασης dream long 400ml

Το Σαμπουάν Επανασύστασης, με κρεμώδη, περιποιητική σύνθεση, βασίζεται σε ένα δυνατό κοκτέιλ συστατικών:

ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ που αναδομεί τα μαλλιά ως τις άκρες

BITAMINEΣ που ενδυναμώνουν τα μαλλιά*

KAΣΤΟΡΕΛΑΙΟ που προσφέρει θρέψη & λάμψη στα μαλλιά και τα βοηθάει να διατηρούνται μακριά.

*εργαστηριακό τεστ μετά από πολλαπλές εφαρμογές.

Τιμή 3,97 €