• Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
  • Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLuxe

Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr της εταιρίας Luxe είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο μοσχάρι υψηλής ποιότητας, αυτό το πατέ θα κάνει τη γάτα σας να χορτάσει με γεύση και θρεπτικά συστατικά. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει τη γεύση της πολυτέλειας με τη Luxe γατοτροφή πατέ με μοσχάρι 100gr.
13972
8030905166558
0,45 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σε πατέ με κουνέλι 85gr

H γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης και λατρεύει να δοκιμάζει κάθε μέρα διαφορετικές υφές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η GOURMET Gold δημιούργησε την σειρά πατέ: νόστιμες συνταγές που θα την κακομάθουν με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. H Gourmet Gold με Κουνέλι είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφερές μπουκιές με ψιλοκομμένο κρέας συνδυασμένες με μαλακά κομματάκια σε πατέ θα προσφέρουν στη γάτα σας την απόλαυση μιας ελαφράς, ορεκτικής υφής. Πατέ από τη GOURMET Gold, μια μεγάλη επιλογή από νόστιμες συνταγές για μια διαφορετική γευστική στιγμή κάθε μέρα.

Τιμή 1,02 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση μοσχάρι 60gr

Η Catisfactions ξηρή τροφή για γάτες με γεύση μοσχάρι 60gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και αυθεντική γεύση μοσχάρι, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο σας. Απολαύστε μοναδικές στιγμές με τη γάτα σας και δώστε της τη χαρά της γεύσης που αγαπά.

Τιμή 1,83 €

Crokies advanced κροκέτα γατοτροφή 20kg

Η Crokies advanced κροκέτα γατοτροφή 20kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με εξαιρετική ποιότητα συστατικών και ισορροπημένη διατροφή, η Crokies κροκέτα θα καλύψει όλες τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στη γάτα σας την καλύτερη δυνατή διατροφή που της αξίζει!
Τιμή 30,33 €

Gourmet gold γατοτροφή μους βοδινό 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Βοδινό είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με βοδινό, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Τιμή 1,02 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση σολωμού 60gr

Γεμιστή κροκέτα με τραγανό εξωτερικό περίβλημα και γέμιση σολομού:

- Χωρίς τεχνητά αρώματα

- Με λιγότερο από 2 θερμίδες ανά κροκέτα

- Με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα

Τιμή 1,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ γκοφρέ 1 φύλλο 250 φύλλα 16τεμ

Η Endless χειροπετσέτα ζικ-ζακ γκοφρέ είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας υγιεινή. Με 1 φύλλο και 250 φύλλα ανά πακέτο, είναι η ιδανική λύση για το σπίτι ή το γραφείο. Απαλή στην αφή και απορροφητική, σας εξασφαλίζει την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να απολαύσετε την ποιότητα της Endless!
Τιμή 18,28 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

Palmolive υγρό πιάτων lemon & lime 500ml

Απολαύστε την απαλή υφή του Palmolive Lemon Lime. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ενάντια στα λίπη και αφήνει τα πιάτα αστραφτερά καθαρά.

Τιμή 1,48 €