• Delta plus γάντια latex (9/10)
  • Delta plus γάντια latex (9/10)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDelta Plus

Delta plus γάντια latex (9/10)

49791
3295249009564
1,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr

Ο Meditrast σκούφος προστατευτικός κεφαλιού μπλε one size 1000x14gr είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματία στον τομέα της υγείας. Με την εξαιρετική ποιότητά του και την άνετη εφαρμογή του, προσφέρει προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη!
Τιμή 40,30 €

Tulip γάντα κουζίνας large

Η Tulip γάντα κουζίνας large είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, σας εξασφαλίζει άνεση και προστασία κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Αποκτήστε την Tulip γάντα κουζίνας large τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 0,60 €

Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium

Τα Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και υγιές. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια προσφέρουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Πυροφάνι ρέγγα καπνιστή σε φυτικό λάδι & φυσικό χυμό 200gr

Το πυροφάνι ρέγγα καπνιστό σε φυτικό λάδι και φυσικό χυμό, σε συσκευασία 200γρ, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία για τους λάτρεις των καπνιστών γεύσεων. Η ρέγγα, είδος ψαριού με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, συνδυάζεται με το φυτικό λάδι και το φυσικό χυμό για να προσφέρει ένα προϊόν πλούσιο σε γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

Τιμή 2,70 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Συμεωνίδης σταφίδα ξανθή 200gr

Σταφίδα ξανθή της εταιρείας Συμεωνίδης, η οποία στην ουσία είναι το αποξηραμένο σταφύλι και μπορεί να καταναλωθεί σκέτη, αλλά και να προστεθεί σε διάφορες συνταγές, γλυκές και αλμυρές. Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα και χαρίζει ενέργεια, ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ επίσης περιέχει σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τιμή 1,90 €