• Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ  - 1
  • Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMedi World

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
37308
5203995116854
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Delta plus γαντια κουζινας medium 8/9

Τα γάντια κουζίνας Delta Plus σε μέγεθος medium 8/9 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από τη δημιουργία των αγαπημένων σας συνταγών - αποκτήστε τα δικά σας γάντια κουζίνας Delta Plus σήμερα!
Τιμή 1,77 €

Vileda γάντια latex λευκά ελαφρώς πουδραρισμένα S/M 10τεμ

Vileda. Αγοράστε τώρα τα Vileda γάντια latex για απόλυτη προστασία και άνεση κατά την καθημερινή σας εργασία στο σπίτι. Με μεγέθη S/M και λευκό χρώμα, αυτά τα γάντια είναι ιδανικά για κάθε χρήση. Προστατέψτε τα χέρια σας με τα Vileda γάντια latex και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 1,18 €

Practic γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα μαύρα S/L/XL 100τεμ

Τα ιατρικά γάντια νιτριλίου σε μέγεθος Medium είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιότητα, προστασία και άνεση. Με το μαύρο χρώμα τους προσδίδουν στυλ και επαγγελματισμό, ενώ η ανθεκτικότητά τους τα καθιστά ιδανικά για κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να εργάζεστε με ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την επαγγελματική σας εμφάνιση!
Τιμή 3,51 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης small

Τα γάντια γενικής χρήσης SANITAS διαθέτουν το κατάλληλο πάχος και ειδική αντιολισθητική υφή ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να μη γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το μαύρο πιπέρι τριμμένο αποτελεί ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια έντονη, πικάντικη γεύση και αρωματικό άρωμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση και πικάντικη νότα σε ποικίλα φαγητά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο πιπέρι τριμμένο σε σάλτσες, σούπες, μαρινάδες, μαρινάρες, και πρακτικά σε οποιοδήποτε φαγητό όπου επιθυμείτε να προσθέσετε πικάντικη γεύση. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μπαχαρικό και χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κουζίνα.

Καθώς το μαύρο πιπέρι τριμμένο έχει έντονη γεύση, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με μέτρο, και μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για πικάντικη γεύση.

Τιμή 1,22 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας ultra fresh 3τεμ

Σφουγγαράκι Vileda Ultra Fresh με ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Το μόνο με αντιβακτηριδιακή δράση τόσο στη φίμπρα όσο και στον σπόγγο που προλαμβάνει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Τιμή 1,03 €