• Delta plus γάντια latex (7/8)
  • Delta plus γάντια latex (7/8)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDelta Plus

Delta plus γάντια latex (7/8)

Τα νέα γάντια latex Delta plus (7/8) είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθάνεστε προστατευμένοι και έτοιμοι για οποιαδήποτε εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που σας προσφέρουν σε κάθε κίνηση.
40155
3295249009540
1,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda γάντια latex χωρίς πούδρα S/M 100τεμ

Τα Vileda γάντια latex χωρίς πούδρα S/M 6,5/7,5 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας καθημερινή εργασία στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε προστατευμένοι και ασφαλείς κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 5,50 €

Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ

Τα Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ της εταιρίας Tulip σας προσφέρουν την ιδανική προστασία και άνεση κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εργονομική σχεδίασή τους, θα αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 0,84 €

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €

Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλένιου μιας χρήσης large 100τεμ

Τα Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης, 100 τεμάχια, πιθανότατα είναι μια συσκευασία για χρήση σε ιατρικό περιβάλλον ή για γενική χρήση που απαιτεί τη χρήση γαντιών για προστασία και υγιεινή.

Τιμή 0,64 €

Tns γάντια εργασίας one size

Τα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε αμέσως την διαφορά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα χέρια σας και εργαστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χάρη στα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Bona Vita crunchy musli με φουντούκι 375gr

Το μούσλι της εταιρείας Bona Vita είναι ένα θρεπτικό μείγμα με βάση τη βρώμη και άλλα συστατικά όπως σπόροι, ξηροί καρποί και αποξηραμένα φρούτα. Σας δίνει δύναμη και ενέργεια, είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, μετάλλα και ιχνοστοιχεία. Μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, ως πρωινό και ως απογευματινό και να το συνδυάσετε με γάλα ή γιαούρτι.

Τιμή 2,42 €