• Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλένιου μιας χρήσης large 100τεμ
  • Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλένιου μιας χρήσης large 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHandy

Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλένιου μιας χρήσης large 100τεμ

Τα Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης, 100 τεμάχια, πιθανότατα είναι μια συσκευασία για χρήση σε ιατρικό περιβάλλον ή για γενική χρήση που απαιτεί τη χρήση γαντιών για προστασία και υγιεινή.

10694
5213012120122
0,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα Meditrast διάφανα γάντια πολυαιθυλενίου μιας χρήσης, 100 τεμάχια, πιθανότατα είναι μια συσκευασία για χρήση σε ιατρικό περιβάλλον ή για γενική χρήση που απαιτεί τη χρήση γαντιών για προστασία και υγιεινή.

Τα διάφανα γάντια αυτού του είδους κατασκευάζονται συνήθως από πολυαιθυλένιο και παρέχουν μια προστατευτική φραγή ανάμεσα στο δέρμα του χρήστη και στα υλικά που χειρίζεται. Είναι σχεδιασμένα για μία χρήση και συνήθως περιλαμβάνονται σε συσκευασία μεγάλου αριθμού τεμαχίων για να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων επαγγελματικών περιβαλλόντων.

Χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της ιατρικής, της εστίασης, της καθαριότητας και της βιομηχανίας, όπου απαιτείται προστασία από τα μικροοργανισμούς και τις ουσίες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Delta plus γάντια latex (7/8)

Τα νέα γάντια latex Delta plus (7/8) είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την άνετη εφαρμογή τους, θα αισθάνεστε προστατευμένοι και έτοιμοι για οποιαδήποτε εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που σας προσφέρουν σε κάθε κίνηση.
Τιμή 1,82 €

Max γάντια νιτριλίου πολλαπλών χρήσεων large 1 ζευγάρι

Τα Max γάντια νιτριλίου σε μέγεθος Large της εταιρίας Max Gloves προσφέρουν υψηλή ποιότητα και προστασία. Με την ανθεκτικότητά τους και την άνεση που προσφέρουν, αυτά τα γάντια είναι ιδανικά για κάθε εργασία που απαιτεί προστασία και ευκολία κινήσεων. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα Max γάντια νιτριλίου και εργαστείτε με ασφάλεια και άνεση.
Τιμή 0,80 €

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €

Tns γάντια εργασίας one size

Τα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργάτη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε αμέσως την διαφορά στην εργασία σας. Προστατέψτε τα χέρια σας και εργαστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χάρη στα Tns γάντια εργασίας hy-19a/glove. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εργασία σας!
Τιμή 0,73 €

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S 10τεμ

Τα γάντια latex χωρίς πούδρα της εταιρίας PRACTIC σε μέγεθος small είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των χεριών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, εξασφαλίζουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να διασφαλίσετε την ασφάλεια σας σε κάθε εργασία.
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,95 €

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Schweppes σόδα 6x330ml

Το πρώτο ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο, διατηρεί μέχρι και σήμερα την αυθεντική συνταγή του Jacob Schweppe από το 1783.

Τιμή 3,56 €

Αμπέλου φως αγιωργίτικο ροζέ οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Αγιωργίτικο ροζέ οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεκτή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απολαυστικό ροζέ οίνο. Κατασκευάζεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο, μια ελληνική ποικιλία που προσφέρει εξαιρετικό ροζέ κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Τιμή 4,87 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €