• Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoft

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με το αγαπημένο άρωμα της λεβάντας. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Soft θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει το πλύσιμο των ρούχων σας μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε την Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα 15kg τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά ρούχα κάθε φορά που τα πλένετε.
17629
8003640018345
25,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λεβάντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Αυτή η σκόνη πλυντηρίου περιέχει ειδικές φόρμουλες που βοηθούν στην αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και την αναζωογόνηση των ρούχων.

Η σκόνη πλυντηρίου Soft με άρωμα λεβάντα προσφέρει ευχάριστη και διακριτική μυρωδιά στα ρούχα σας. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία των ινών των υφασμάτων και διατηρούν τα ρούχα απαλά και ανθεκτικά.

Η συσκευασία της Soft σκόνης πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα είναι 15kg, προσφέροντας έτσι μεγάλη διάρκεια και οικονομία. Ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων σακούλα λεβάντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φροντίζετε τα ρούχα σας με αποτελεσματικότητα και ευχάριστο άρωμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml

Το Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν και να μυρίζουν φρέσκα όλη μέρα. Αποτελεσματικό εναντίον των λεκέδων και των δυσάρεστων οσμών, το Εύρηκα express θα σας προσφέρει άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 12,78 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων colour 26μεζ 1,3lt 2τεμ

Το Ariel υγρό πλυντηρίου 26μεζ, 1,30lt color 1 1δώρο είναι το τέλειο προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες και βρωμιές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 13,29 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ για το πλυντήριο με Τροπικά Λουλούδια χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 2lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 7,32 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml

Η Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο. Με τη σύνθεσή της που περιέχει λευκαντικά κρύσταλλα, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για λευκές δόντια. Αποκτήστε τώρα την Colgate max white whitening crystals και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,68 €

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Τιμή 3,17 €