• Κάλας αλάτι light 375gr
  • Κάλας αλάτι light 375gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚάλας

Κάλας αλάτι light 375gr

Το Κάλας αλάτι light 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με λιγότερο αλάτι. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Κάλας, αυτό το προϊόν θα προσθέσει την απαραίτητη γεύση στα φαγητά σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια υγιή διατροφή. Ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα του Κάλας αλατιού light 375gr και αφήστε το να σας εντυπωσιάσει!
28769
5201050112933
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κάλας αλάτι κλασικό 12,5kg

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 10,88 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 1kg

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

Τιμή 1,12 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 250gr 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Lux-Plast, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα το Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Κανονική τιμή 1,44 € Τιμή 1,39 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €
Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533
Περιορισμένη προσφορά!

Ξυλακι κομπος/φιογκος 18cm 100τεμ 01-533

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με τον όμορφο Ξυλάκι Κόμπος/Φιόγκος 18cm 100τεμ 01-533. Ιδανικός για διακόσμηση σε πολλές περιστάσεις, αυτός ο κόμπος/φιόγκος θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση στον χώρο σας!
Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,71 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €