• Κάλας αλάτι κλασικό 12,5kg Κάλας - 1
  • Κάλας αλάτι κλασικό 12,5kg Κάλας - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚάλας

Κάλας αλάτι κλασικό 12,5kg

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

1824
5201050120488
10,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 0kJ/ 0kcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 0g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 99,7g
Συστατικά
Αλάτι, αντισυσσωματικό: Ε536 max 10ppm.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΑΛΑΣ GROUP. Σπύρου Πάτση 68, ΤΚ 118 55 Αθήνα, Τηλ.: 210 4895900-9

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία αλάτι μεσολογγίου με τζίντζερ και λεμόνι 70gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Ινδία αλατιού Μεσολογγίου με τζίντζερ και λεμόνι 70gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ινδίας και θα αναδείξει κάθε γεύμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,71 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά βάζο με μύλο 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκο λεμόνι και αρωματικό κουρκουμά, αυτό το αλάτι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Με τον ειδικό μύλο που περιλαμβάνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως και να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,31 €

Γλάρος αλάτι 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,52 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων χονδρό 1kg

Χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Νίκη αλάτι ψιλό 500gr

Αλάτι ψιλό σε σακουλάκι της σειράς Νίκη από την εταιρεία Κάλας. Είναι θαλασσινό, ιωδιούχο και απόλυτα καθαρό. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι.

Τιμή 0,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml

Η Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml είναι η ιδανική λύση για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στα ρούχα σας. Απλά ψεκάστε λίγη ποσότητα στα ρούχα σας και αφήστε το μαγικό άρωμα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε μέρα. Με την Soupline spray υφασμάτων αρωματικό βανίλια 250ml, η εμπειρία του πλυσίματος γίνεται μια ευχάριστη απόλαυση!
Τιμή 5,95 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 3,24 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €