• WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1
  • WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML  - 1

WELLAFLEX ΑΦΡΟΣ n.4 EXTRA STARK 200ML

Ο δυνατός αφρός της WELLA δίνει στα μαλλιά σας την απαραίτητη δύναμη που χρειάζονται για να διατηρήσουν το styling σας όλη μέρα. Με το EXTRA STARK νούμερο 4, είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε το τέλειο look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
36602
4064666045184
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Parisienne λακ μαλλιών γαλάζια 300ml

Δώστε στα μαλλιά σας τη λάμψη που αξίζουν με τη λακ Parisienne γαλάζια 300ml. Η μοναδική φόρμουλα της Parisienne θα σας χαρίσει υπέροχο όγκο και διάρκεια, ενώ το αισθησιακό άρωμά της θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τώρα την Parisienne λακ μαλλιών γαλάζια 300ml και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 2,19 €

Wellaflex λακ μαλλιών No5 flexible ultra strong hold 400ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 flexible ultra strong hold 400ml προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και δυνατό κράτημα για όλους τους τύπους μαλλιών. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Wellaflex, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πέντε ευρώ.
Τιμή 5,14 €

Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml

Ο αφρός μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν το τέλειο styling για τα μαλλιά τους. Η εξαιρετική φόρμουλα του αφρού προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ τα διαμορφώνει, χαρίζοντάς τους λάμψη και όγκο. Αποκτήστε τα πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,79 €

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός 8 φρούτων 330ml

Ο χυμός "Agros" με 8 φρούτα σε συσκευασία 330ml είναι μια πολυφυτική και γευστική επιλογή που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες πολλών φρούτων. Με την ποικιλία των 8 φρούτων, αυτός ο χυμός προσφέρει μια πλούσια γευστική εμπειρία και ενδυναμώνει τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά.

Τιμή 0,73 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €