• Γιώτης άνθος μαγιά στιγμής 3x7gr
  • Γιώτης άνθος μαγιά στιγμής 3x7gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης άνθος μαγιά στιγμής 3x7gr

Η μαγεία των ανθών μαγιάς στη στιγμή που αναδύεται σε τρεις φορές επτά γραμμάρια. Αφήστε το άρωμα να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της μαγιάς Γιώτης 3x7gr και δώστε ζωή στις δημιουργίες σας.
24072
5201958008345
0,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώτης μαγιά στιγμής 3x8gr

Δεν χρειάζεται να διαλυθεί στο νερό. Ανακατεύεται κατευθείαν με το παρασκεύασμα.

Κανονική τιμή 1,07 € Τιμή 1,01 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου ξηρή μαγιά 3x8gr

Η νέα Ξηρή Μαγιά των Μύλων Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ζυμώματος στο σπίτι και το γεμίζει με αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού και πολλών ακόμα αρτοσκευασμάτων! Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις συνταγές ζύμης που απαιτείται η χρήση μαγιάς. Δοκιμάστε τη στη συνταγή του ψωμιού σας χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό τριών αλεύρων, Αλεύρι για Όλες τις Χρήσης, Ζυμωτό και Ολικής των Μύλων Αγίου Γεωργίου για να απογειώσετε την γεύση του! Δεν χρειάζεται διάλυση και χρησιμοποιείται κατευθείαν στο αλεύρι!

Τιμή 1,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα σνακ και τα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση της σάλτσας σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της, θα σας καταπλήξει από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμα και με λαχταριστά λαχανικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,95 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Nuvoletta μαλακτικό muschio bianco 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 2,85 €