• Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
  • Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBianchi

Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Adore είναι ένας εκλεπτυσμένος καφές espresso, με πλούσιο άρωμα και γεύση. Έχει μια έντονη γεύση και είναι ιδανικός για όσους απολαμβάνουν έναν δυνατό και αρωματικό καφέ. Η συσκευασία του είναι 1kg, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες ή για τους λάτρεις του καφέ που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες. Απολαύστε τον καφέ Bianchi Coffee Espresso Adore και ανακαλύψτε την απόλαυση του πλούσιου και εκλεπτυσμένου

11032
3800214000752
29,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Καφές espresso σε κόκκους, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας.

Αποθήκευση καφέ: Ο καφές πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγές δοχείο, σε σκοτεινό μέρος απαλλαγμένο από μυρωδιές όπου επικρατεί θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε να αποθηκεύσετε τον καφέ σας στο ψυγείο, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες στερεοποιούν τα έλαια που βρίσκονται στο εσωτερικό των κόκκων τα οποία είναι υπεύθυνα για ένα καφέ με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα. Αλέστε λίγο καφέ κάθε φορά, ιδανικά μόνο όσο θέλετε να καταναλώσετε. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε κάθε φορά φρεσκοαλεσμένο καφέ, ελαχιστοποιώντας την αλλοίωση των αρωμάτων και της γεύσης.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr

Ο Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση. Απολαύστε τον κάθε πρωί ή όποτε θέλετε έναν ενεργητικό χαλαρωτικό καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων.
Τιμή 4,19 €

Dimello καφές espresso forza αλεσμένος 250gr

Το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ στο σπίτι σας. Με την έντονη γεύση του και το άρωμά του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε τον και ανακαλύψτε την πραγματική απόλαυση του καφέ με το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ).
Τιμή 6,10 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso forte 16x7gr

Απολαύστε την εκρηκτική γεύση του espresso forte με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε νέες αισθήσεις. Απολαύστε τον πλούσιο και έντονο χαρακτήρα του espresso με μία απλή κίνηση. Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος και αφεθείτε στην απόλαυση κάθε φλυτζανιού. Αποκτήστε τις κάψουλες Bianchi dolce gusto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφεΐνη.
Τιμή 5,11 €

Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr

Ζωηρός και αρωματικός, ο Douwe Egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία καφέ. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν γρήγορο και ευχάριστο καφέ όπου και αν βρίσκεστε. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων που σας προσφέρει ο Douwe Egberts espresso καφές.
Τιμή 15,94 €

Dimello καφές φίλτρου bold αλεσμένος 500gr

Ανανεωτικό και αρωματικό, το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 500gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) θα κάνει τον καφέ σας ακόμα πιο γευστικό. Απολαύστε τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του κάθε του φλιτζανιού και ανακαλύψτε την πραγματική ηδονή του καφέ.
Τιμή 10,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €

Toblerone σοκολάτα λευκή 100gr

Η λευκή Toblerone σοκολάτα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Απολαύστε την σε κάθε σας ξεκίνημα ημέρας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με την λευκή Toblerone σοκολάτα 100gr.
Τιμή 1,59 €

Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr

Τα Pellito φυστίκια με ρίγανη 150gr είναι φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με ρίγανη. Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο με έντονη γεύση και άρωμα, και συχνά χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση σε διάφορα φαγητά.

Τιμή 1,51 €