• DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)  - 1
  • DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές espresso forza αλεσμένος 250gr

Το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ στο σπίτι σας. Με την έντονη γεύση του και το άρωμά του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε τον και ανακαλύψτε την πραγματική απόλαυση του καφέ με το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ).
37061
5205800002055
6,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bianchi coffee espresso bar adore 100% arabica καφές σε κόκκους 1kg

Καφές espresso σε κόκκους, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Με χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες 100% arabica, έχει απαλή & γλυκιά γεύση, αυξημένη οξύτητα και περιέχει λιγότερη καφεΐνη από ένα καφέ ποικιλίας robusta.

Τιμή 28,67 €

Lavazza καφές espresso gold selection σε κόκκους 1kg

Κομψή επιλογή από τους καλύτερους καφέδες με πλούσια γεύση για τέλεια γλυκόπικρη ισορροπία. Ένα μοναδικό εσπρέσο με γεμάτο σώμα και νότες σοκολάτας γάλακτος και βανίλιας.

Φυσική Arabica από τη Βραζιλία και υψηλής ποιότητας κόκκοι Columbian Arabica και Robusta από το νησί της Java. 

Τιμή 32,54 €

Illy καφές espresso αλεσμένος decaf 250gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ντεκαφεϊνέ καφέ espresso από την ποιότητα της Illy. Απολαύστε ένα φλιτζάνι απόλαυσης και χαλάρωσης χωρίς την πρόσθετη δόση καφεΐνης. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Illy ντεκαφεϊνέ καφέ espresso σε κάθε τάση.
Τιμή 10,71 €

Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ

Η Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν αρωματικό και γευστικό καφέ χωρίς καφεΐνη. Η πλούσια γεύση του decaf καφέ σε συνδυασμό με την ευκολία που προσφέρουν οι κάψουλες Nescafe dolce gusto θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον απόλυτο καφέ χωρίς τα νευρικά του εφέ, κάνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα ακόμα πιο απολαυστική.
Τιμή 7,16 €

Lavazza espresso qualita oro 1kg

Ένας μοναδικός συνδυασμός από τις 6 καλύτερες ποικιλίες κόκκων Arabica, αναμεμειγμένες με μαεστρία για το τέλειο χαρμάνι.

Χρυσή κρέμα και ζεστό χρώμα, με άρωμα από νότες φρούτων και λουλουδιών, γλυκιά και εκλεπτυσμένη γεύση.

Τιμή 27,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Tulip καραμέλες με ούζο 400gr

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 2,80 €

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit - (-0,50€)

Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα με το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit! Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υγιές και λαμπερό εμφάνιση! Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την εκπληκτική έκπτωση των 0,50€!
Τιμή 2,04 €