• Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 1
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 2
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 3
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 4
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 5
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 6
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 1
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 2
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 3
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 4
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 5
  • Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr Dimello - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr

Ο Dimello καφές espresso forte lungo σε κάψουλα nespresso 10x0,56gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση. Απολαύστε τον κάθε πρωί ή όποτε θέλετε έναν ενεργητικό χαλαρωτικό καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων.
30257
5205800003625
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Κάψουλες καβουρδισμένου, αλεσμένου καφέ.
Συνθήκες Διατήρησης
Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Συμβατές με μηχανές Nespresso. Απολαύστε σαν μικρό ρόφημα, σε μικρό φλιτζάνι αλλά και για παρασκευή Freddo.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα.
KAFEA TERRA FOOD AND DRINKS Α.Ε.Β.Ε., Νάξου 12-14, 190 02 Παιανία Αττικής - Τηλ.: 213 090 5500, Email: info@dimellocoffee.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nescafe dolce gusto buondi κάψουλες 16τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Nescafe Dolce Gusto Buondi με τις κάψουλες 16 τεμαχίων. Ένας απολαυστικός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας ή να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι γευστικού καφέ. Απολαύστε την ποιότητα της Nescafe στο άνετο της σπιτιού σας με μια απλή κίνηση.
Τιμή 7,09 €

Bianchi καφές espresso hazelnut σε κάψουλες 10x5,5gr

Η απολαυστική γεύση του BIANCHI NESPRESSO CAPS (10τεμ.x5,5gr.) - (HAZELNUT) θα σας μαγέψει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση φουντουκιού σε κάθε φλυτζάνι καφέ που θα παρασκευάσετε. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 3,31 €

Bianchi nespresso καφές costa rica σε κάψουλες 10x5,5gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Bianchi nespresso καφέ Costa Rica σε κάψουλες, με τα 10x5,5 γραμμάρια καθαρής απόλαυσης. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αυθεντικότητά του. Αποκτήστε τις κάψουλες Bianchi nespresso καφέ Costa Rica τώρα και απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ σας κάθε φορά.
Τιμή 3,31 €

Bianchi coffee espresso latino καφές σε κόκκους 1kg

Καφές espresso σε κόκκους, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Με χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες 100% arabica, έχει απαλή & γλυκιά γεύση, αυξημένη οξύτητα και περιέχει λιγότερη καφεΐνη από ένα καφέ ποικιλίας robusta.

Τιμή 31,25 €

Illy καφές espresso αλεσμένος classico 125gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καφέ. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος που προσφέρει ο Illy καφές, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της ποιότητας. Αποκτήστε τον Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr τώρα και απολαύστε κάθε φλιτζάνι με μοναδική απόλαυση.
Τιμή 5,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm

Το Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,05 €

Καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο128 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, το καπάκι αυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και προστασία για τα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προϊόντα σας ασφαλή και καλά οργανωμένα.
Τιμή 1,81 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού άρωμα λουλουδιών 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό προϊόν. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το κριθαράκι Μάκβελ θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr.
Τιμή 1,04 €

Skittles καραμελάκια fruits 38gr

Τα Skittles καραμελάκια fruits 38gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και χρωματιστό σνακ! Με μια μοναδική γεύση φρούτων σε κάθε καραμελίτσα, τα Skittles θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα! Αποκτήστε τα Skittles καραμελάκια τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,62 €