• Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί βαθύ 3τεμ Giovanni - 1
  • Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί βαθύ 3τεμ Giovanni - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGiovanni

Giovanni σκεύος αλουμινίου ταψί βαθύ 3τεμ

Το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας σκεύη μαγειρικής. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, το ταψί αυτό είναι ιδανικό για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την αντικολλητική επίστρωση, η μαγειρική γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η εύκολη καθαριότητα του ταψιού σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε το ταψί βαθύ 3 τεμαχίων Giovanni σήμερα και αναβαθ?
19773
5204362007287
1,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπάκι αλουμινίου νο162 r45l 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο162 r45l 100τεμ της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το καπάκι θα προστατέψει τα προϊόντα σας με στυλ και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια αλουμινίου στην αγορά - αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και εύκολη αποθήκευση των προϊόντων σας!
Τιμή 2,63 €

Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου στρόγγυλο μεσαίο 1350cc 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις κουζίνες. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Alufix σκεύος θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη αλουμινίου στην αγορά.
Τιμή 0,96 €

Καπάκι αλουμινίου νο102 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο102 100τεμ είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το καπάκι αυτό είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των προϊόντων σας και τη διατήρηση της φρεσκάδας τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,18 €

Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ

Το Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινών γευμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 9,01 €

Σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο220 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα και θα σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προ
Τιμή 7,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό προϊόν. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το κριθαράκι Μάκβελ θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr.
Τιμή 1,04 €

Ινδία κύμινο τριμμένο 50gr

Κύμινο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 0,92 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Dove αποσμητικό σώματος spray men advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml men & care invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία του, προσφέρει προστασία ενάντια στην ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Η αόρατη σύνθεσή του εξαλείφει τα ίχνη λευκών κηλίδων στα ρούχα, χαρίζοντάς σας έναν απόλυτα φρέσκο και ανανεωμένο αέρα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αυτ?
Τιμή 2,85 €