• Pantene conditioner volume & body 500ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner volume & body 500ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner volume & body 500ml

Το Pantene conditioner volume & body 500ml της εταιρίας Pantene είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας χαρίσει όγκο και σώμα στα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακό όγκο και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και με ακαταμάχητη όγκοτητα με το Pantene conditioner volume & body 500ml. Αποκτήστε τώρα το δικό σας και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
36392
8001841271798
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders conditioner derma pro 200ml

Το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml!
Τιμή 2,66 €

Miss Sandy γαλάκτωμα μαλλιών για μετά το λούσιμο 500ml

Το Miss Sandy γαλάκτωμα μαλλιών για μετά το λούσιμο 500ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη που διαρκεί. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά με το Miss Sandy γαλάκτωμα μαλλιών!
Τιμή 1,70 €

Pantene conditioner color protect 200ml

Το Pantene conditioner color protect 200ml προσφέρει προστασία στο χρώμα των μαλλιών σας και ενυδάτωση που διαρκεί. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση του χρώματος και στην προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του styling. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Pantene conditioner color protect 200ml.
Τιμή 6,00 €

Pantene conditioner vita glow volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερά και όγκο που διαρκεί με το Pantene conditioner vita glow volume 200ml. Αφήστε τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν με υγιή λάμψη και απίστευτο όγκο όλη μέρα. Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε με αυτό το εκπληκτικό προϊόν Pantene.
Τιμή 2,89 €

Pantene conditioner classic care 220ml

Το Pantene conditioner classic care 220ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές ζημιές. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χειρισμό. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το Pantene conditioner classic care 220ml και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex αντισηπτικό spray για επιφάνειες cotton fresh 200ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Klinex, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Τιμή 2,27 €

Ομπρέλα παιδική μπαστούνι minnie 38cm

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι Minnie 38cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό πριγκιπισσάκι. Με το χαριτωμένο σχέδιο της Minnie Mouse, το παιδί σας θα νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα παραμύθι. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών της εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία από τη βροχή και τον ήλιο. Με την παιδική ομπρέλα Minnie, οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν τις βόλτες τους, παρέα με το αγαπημένο τους χαρακτήρα.
Τιμή 4,50 €

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 68μεζ 3,4kg

Η Dixan σκόνη 68μεζ, 3,40kg ωκεανός της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε το Dixan σκόνη 68μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.

Τιμή 12,06 €

Ήλιος δυόσμος 30gr

Ο δυόσμος είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για να προσθέσει φρεσκάδα και αρώματα σε διάφορα πιάτα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε στεγνή μορφή, είτε αποξηραμένος είτε σε φύλλα.

Τιμή 1,63 €

Bianchi coffee espresso gold καφές σε κόκκους 1kg

Καφές espresso σε κόκκους, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 17,37 €