• Pantene conditioner volume & body 500ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner volume & body 500ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner volume & body 500ml

Το Pantene conditioner volume & body 500ml της εταιρίας Pantene είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας χαρίσει όγκο και σώμα στα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακό όγκο και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά, λεία και με ακαταμάχητη όγκοτητα με το Pantene conditioner volume & body 500ml. Αποκτήστε τώρα το δικό σας και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
36392
8001841271798
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών 330ml

Conditioner για θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml

Το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με έλαιο αργκάν θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από την τριχόπτωση και την ξηρότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αψεγάδιαστα και λαμπερά με το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml.
Τιμή 2,72 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Clipper fluo αναπτήρας υγραερίου 1τεμ

Clipper. Ο αναπτήρας Clipper fluo υγραερίου είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και τα έντονα χρώματα, θα ξεχωρίζετε παντού. Είναι εύκολος στη χρήση και αξιόπιστος, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα φλόγα στη διάθεσή σας. Αποκτήστε τον Clipper fluo αναπτήρα σήμερα και αναβάθμιστε το στυλ και την πρακτικότητά σας!
Τιμή 0,60 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml της εταιρίας Colgate προσφέρει τριπλή προστασία για την υγεία των δοντιών σας. Με μοναδική σύνθεση που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, προστασία από την τερηδόνα και φρεσκάδα που διαρκεί, η Colgate triple action θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 1,21 €