• Head & shoulders conditioner derma pro 200ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders conditioner derma pro 200ml Head & Shoulders - 2
  • Head & shoulders conditioner derma pro 200ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders conditioner derma pro 200ml Head & Shoulders - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders conditioner derma pro 200ml

Το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml!
36204
8006540444030
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €

Syoss conditioner keratin 440ml

Οι υψηλής απόδοσης φόρμουλές μας, έχουν εμπνευστεί και δημιουργηθεί από τις Ιαπωνικές ιεροτελεστίες ομορφιάς. Φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Ασία, συνδυάζονται με Amino Complex, ένα μείγμα από Αμινοξέα που αποτελούν τα δομικά συστατικά της τρίχας,

Τιμή 3,45 €

Gliss conditioner spray split hair miracle 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (SPLIT ENDS MIRACLE) είναι η λύση που χρειάζεσαι για να ανακτήσεις τη λάμψη των μαλλιών σου και να εξαφανίσεις τα ξηρά άκρα. Η ειδική φόρμουλα του προϊόντος θα δώσει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά σου, ενώ θα αποτρέψει το σπάσιμο των άκρων. Απλά ψεκάστε το σε νωπά μαλλιά και απολαύστε τα αποτελέσματα αμέσως. Κάντε δικό σας το GLISS SPRAY CONDITIONER τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,62 €

Pantene conditioner hair superfood 220ml

Το Pantene conditioner hair superfood 220ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Αποκτήστε μαλλιά που ξεχωρίζουν με το Pantene conditioner hair superfood 220ml!
Τιμή 3,37 €

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,50 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr

Κρουασάν φούρνου με γέμιση πραλίνας φουντουκιού από την Bonjour με προέλευση από την Δράμα, με φύλλο που δεν τρίβεται στο στόμα.

Τιμή 1,10 €

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι χονδρό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή γλυκών, αρτοποιητικών και γενικώς για διάφορες συνταγές που απαιτούν τη χρήση σιμιγδαλιού. Το χονδρό σιμιγδάλι δίνει υπέροχη υφή και αφήνει έναν χαρακτηριστικό και νόστιμο γευστικό αποτέλεσμα.

Τιμή 0,82 €