• Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 5
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner deep color 250ml Syoss - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss conditioner deep color 250ml

Με τεχνολογία που διατηρεί το βαθύ χρώμα των μαλλιών. Παρέχει ενυδάτωση και προστασία στο χρώμα, βελτιώνοντας την υφή των μαλλιών. Ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρεί και να ενισχύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών, προσφέροντας λάμψη και περιποίηση.

11837
5201143754477
3,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Περιγραφή

Syoss Deep Conditioner - Eπαγγελματική απόδοση εμπνευσμένη από την Ιαπωνία. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλά μας, είναι πιο πλούσια από ένα conditioner και πιο ελαφριά από μια μάσκα. -Color: Φόρμουλα με υψηλή συγκέντρωση Αμινοξέων και Tsubaki Blossom που χαρίζει μαλλιά με υγιή όψη, πιο ανθεκτικά στη φθορά.-Προστασία χρώματος: Το Deep Conditioner προστατεύει το χρώμα για έως 12 εβδομάδες και επαναφέρει άμεσα την ένταση και τη λάμψη στα βαμμένα μαλλιά**-Απαλά και Ανθεκτικά μαλλιά: Ξεμπλέκει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Χαρίζει απαλότητα, ανθεκτικότητα και έως 20 φορές πιο δυνατά μαλλιά*-Vegan φόρμουλα που περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης (συμπεριλαμβανομένου του νερού) Be smarter. Save water. Recycle.

Συστατικά

Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Isopropyl Myristate*Behentrimonium Chloride*Camellia Oleifera Seed Oil*Glycine*Serine*Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer*Benzophenone-4*Magnesium Chloride*Magnesium Citrate*Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate*Stearamidopropyl Dimethylamine*Cetyl Palmitate*Lactic Acid*Dimethicone*Phenoxyethanol*Sodium Methylparaben*Isopropyl Alcohol*Parfum (Fragrance)*Cetrimonium Chloride*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Sodium Hydroxide*Limonene*Linalool*Hexyl Cinnamal*Geraniol*Citronellol*Benzyl Alcohol*Trideceth-5*Methyl Benzoate

Οδηγίες Χρήσης

Μετά το λούσιμο εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και ξεβγάλτε καλά. Δεν χρειάζεται χρόνος αναμονής!

Πληροφορίες Προμηθευτή

Henkel Hellas ΑΒΕΕ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray summer repair 200ml

Το Gliss conditioner spray summer repair 200ml της Schwarzkopf Gliss είναι ο τέλειος σύμμαχος για τα μαλλιά σας το καλοκαίρι. Με ενυδατική δράση και προστασία από τις ζημιές του ηλίου, αυτό το προϊόν θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει να λάμπουν. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 4,62 €

Syoss conditioner ceramide για αδύναμα & εύθραυστα μαλλιά 440ml

Κρέμα μαλλιών για εντατική ενδυνάμωση για έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά. Μειώνει σημαντικά το σπάσιμο της τρίχας. Χάρη στα φυσικά συστατικά που συνδυάζονται με Amino Complex, βοηθά τα μαλλιά να διατηρούνται δυνατά και υγιή. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,63 €

Farcom HD conditioner 2 phase spray για βαμμένα μαλλιά 150ml

Farcom. Η πρωτοποριακή σύνθεση του Farcom HD 2 Phase Spray Conditioner 150ml για βαμμένα μαλλιά θα σας εντυπωσιάσει. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και μεταξένια, ενώ προστατεύετε το χρώμα τους από το ξεθώριασμα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη στα μαλλιά σας!

Τιμή 4,34 €

Elvive conditioner full resist 500ml

Το Elvive conditioner full resist 500ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας τη δύναμη και τη λάμψη που χρειάζονται. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας τους αντοχή και προστασία από την καταστροφική επίδραση του περιβάλλοντος. Με το Elvive conditioner full resist, τα μαλλιά σας θα αισθάνονται πιο δυνατά και υγιή από ποτέ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπω
Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μικρές με χερούλια 54x60cm 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Endless θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Με το μέγεθος τους 54x60cm και τα άνετα χερούλια, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανανεωμένη αύρα που θα φέρουν στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες απορριμμάτων και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,34 €

Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg

Τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των βοτσαλακιών, αυτό το προϊόν θα κερδίσει την καρδιά σας από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας. Αγοράστε τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 26,87 €

Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml

Το Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η απαλή του σύνθεση με γιαούρτι και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,55 €

Melissa φιδές ψιλός 250gr

O φιδές, είναι ένα ξεχωριστό είδος ζυμαρικού έχει τη μορφή φωλιάς και αποτελείται από μακριά ψιλά ζυμαρικά.

Για μια πιο ξεχωριστή συνταγή δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας!

Τιμή 1,11 €