• Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml Tresemme - 1
  • Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml Tresemme - 2
  • Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml Tresemme - 1
  • Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml Tresemme - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTresemme

Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml

Η Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φονικού. Η ειδική της σύνθεση με κερατίνη θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατέψει από τη θερμότητα. Με την Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml θα αισθάνεστε την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.
23527
8710908694134
8,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Elvive conditioner full resist 500ml

Το Elvive conditioner full resist 500ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας τη δύναμη και τη λάμψη που χρειάζονται. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας τους αντοχή και προστασία από την καταστροφική επίδραση του περιβάλλοντος. Με το Elvive conditioner full resist, τα μαλλιά σας θα αισθάνονται πιο δυνατά και υγιή από ποτέ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπω
Τιμή 5,79 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

PANTENE FOAM CONDITIONER REPAIR 180ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Pantene, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Τιμή 1,43 €

Head & shoulders conditioner derma pro με αλόη & βιταμίνη Ε 200ml

Το Head & Shoulders conditioner derma pro με αλόη & βιταμίνη Ε 200ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η σύνθεσή του με αλόη και βιταμίνη Ε προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από την πρόκληση της πιτυρίδας. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και αρωματικά, ενώ τους χαρίζει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Ανακαλύψτε τον τρόπο για να αποκτήσετε όμορφα μαλλιά με το Head & Shoulders conditioner derma pro με ?
Τιμή 3,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla bavette linguine No13 1kg

Η Barilla bavette linguine No13 1kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας. Με μοναδικό τρόπο παρασκευής και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την αυθεντική γεύση και την απαλή υφή του. Αφεθείτε στην απόλαυση της Barilla bavette linguine No13 1kg και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,60 €

Duck deep action gel με μέντα 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €
Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Τα Papadopoulou Digestive Bars με σοκολάτα γάλακτος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Ένα μοναδικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε με κάθε δάχτυλο. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Κανονική τιμή 6,91 € Τιμή 5,30 €
  • -1,61 €
  • -1,61 €