0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Minos

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Προϊόν εκλεκτής αρτοποιίας. Έτοιμες ψημένες βάφλες για παγωτά & γλυκά. Μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις κατηγορίες καταναλωτών εκτός από αυτούς που είναι αλλεργικοί (βλέπε παράγραφο αλλεργιογόνα).Το προϊόν θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, θερμοκρασίας μεταξύ 16 – 25 0 C , μακριά από δυσάρεστες οσμές και να αποφεύγεται η έκθεσή του στην ηλιακή ακτινοβολία.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ατομικό τσουρεκάκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού Minos 95 g. Στη MINOS η παράδοση είναι κληρονομιά. Κάθε γενιά συνεχίζει με μεράκι και έμπνευση, δημιουργώντας συνταγές βασισμένες σε μυρωδιές κλασσικές και γεύσεις αγαπημένες. Γλυκές στιγμές απόλαυσης στο σπίτι, στο γραφείο, με την οικογένεια ή με την παρέα!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Προϊόν εκλεκτής αρτοποιίας χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά. Τσουρέκι γεμιστό, με γέμιση κρέμας με γεύση βανίλια, πραλίνας φουντουκιού και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Τσουρέκι με Γέμιση Κάστανο και Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας Minos (520 g) Στη MINOS η παράδοση είναι κληρονομιά. Κάθε γενιά συνεχίζει με μεράκι και έμπνευση, δημιουργώντας συνταγές βασισμένες σε μυρωδιές κλασσικές και γεύσεις αγαπημένες. Γλυκές στιγμές απόλαυσης στο σπίτι, στο γραφείο, με την οικογένεια ή με την παρέα!

Minos art & deco κας κας 500gr

7,44 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Πολύχρωμα kas-kas για διακόσμηση γλυκών (μεγέθους 1,6-1,8χιλ. σε 8 χρώματα: άσπρο, κόκκινο, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλέ ανοιχτό, μπλε σκούρο) σε επαγγελματική συσκευασία HO.RE.CA. .

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας