• Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr  - 1
  • Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr  - 2
  • Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr  - 1
  • Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMinos

Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr

Οι βάφλες Minos είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαύστε τις Minos βάφλες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
18617
5201099002271
2,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, νερό, πλήρες ΑΥΓΟ*, φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο), υγροσκοπικά μέσα: (σορβιτόλη, γλυκερίνη), άμυλο αραβοσίτου, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, τροποποιημένο άμυλο, αλάτι, διογκωτικά αρτοποιίας: (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, ανθρακικά άλατα νατρίου), γαλακτωματοποιητές: (πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μoνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, στεάροϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο), σταθεροποιητές: (προπυλενογλυκόλη, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανο-διόλη-1,2, κόμμι ξανθάνης), συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρωματικές ύλες. *από αυγά αχυρώνα.

Ανά 100g Ανά μερίδα 85g % ΠΠΑ* ανά μερίδα
Ενέργεια 1804kJ/431 kcal 533kJ/366 kcal 18%
Λιπαρά 20,6g 17,5g 25%
    εκ των οποίων κορεσμένα 2,7g 2,3g 11%
Υδατάνθρακες 55,0g 46,8g 18%
    εκ των οποίων σάκχαρα 21,6g 18,4g 20%
Εδώδιμες Ίνες 1,0g 0,9g -
Πρωτεΐνες 6,8g 5,8g 12%
Αλάτι 1,2g 1,02g 17%
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) ενός μέσου ενήλικα (8400kj/2000kcal)

Αλλεργιογόνα

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, σησάμι, φιστίκια αράπικα και καρπούς με κέλυφος (αμύγδαλα και φουντούκια).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα απαλή γεύση της βανίλιας και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Yoohoo! βάφλας βανίλιας 50gr και αφήστε τη να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.

Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή της βάφλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση του κακάο. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτή η βάφλα θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη γλυκιά απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr

Τα Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα ζελεδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με τον γλυκό τους χαρακτήρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Fini!
Τιμή 0,84 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 1,92 €

Tns γλάστρα πλαστική yasemin 16,5x15,5cm

Η πλαστική γλάστρα Yasemin της εταιρίας Tns είναι ο ιδανικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 16,5x15,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, η γλάστρα Yasemin είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και εύκολη στη συντήρηση. Απογειώστε τον κήπο σας με αυτήν την όμορφη γλάστρα από την Tns!
Τιμή 1,42 €

Μέλκα παγοκυψέλες 240 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Τιμή 0,41 €