• Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 1
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 2
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 3
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 4
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 5
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 6
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 1
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 2
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 3
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 4
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 5
  • Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m Fresh - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFresh

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό extra 90m είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους. Επιπλέον, η μεγάλη μήκους των 90 μέτρων σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και οικονομία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο αξιόπιστο προϊόν για την κουζίνα σας! Αγοράστε το τ
15033
5213006891809
10,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix διαφανής μεμβράνη 45m x29cm 50τεμ

Η διαφανής μεμβράνη Alufix 45m x 29cm 50τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, προστατεύει τα τρόφιμα σας από την υγρασία και τη φθορά, διατηρώντας τα φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο, αγοράστε τώρα τη διαφανή μεμβράνη Alufix και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,81 €

Fresh αλουμινόχαρτο 20m

Το Fresh αλουμινόχαρτο 20m της εταιρίας Fresh είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητά του και την μεγάλη διάρκεια ζωής, το Fresh αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα στον τομέα του αλουμινόχαρτου. Αγοράστε το Fresh αλουμινόχαρτο 20m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,70 €

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διατήρηση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την επιχείρησή σας. Αγοράστε το τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση και απόδοση!
Τιμή 6,95 €

Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm

Το Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η εύκολη και γρήγορη χρήση του κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολη. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Alufix αλουμινόχαρτο της εταιρίας Alufix και να ανακαλύψετε
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Gemma grow YdroPot αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες

Η Gemma grow YdroPot είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε κήπο και κάθε φυτό. Με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε σακούλες της Gemma, τα φυτά σας θα λάμπουν από υγεία και θα ανθίσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Απλά τοποθετήστε το YdroPot και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καρπό της εργασίας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας Gemma grow YdroPot και να μεταμορφώσετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο φυτών!
Τιμή 5,16 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Χαρτί υγείας super 40x130gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 16,16 €

Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ

Ο Maxi χαρτοβάμβακας 2Φ λευκός 50τεμ της εταιρίας Maxi είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, ο χαρτοβάμβακας Maxi θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα κάθε επιφάνεια. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει στις καθημερινές σας εργασίες.
Τιμή 1,48 €

Μαλλι της γριας 20gr,

Το Μαλλί της Γριάς 20gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το look σας με φυσικό τρόπο. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκειά του, το μαλλί αυτό θα σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγιές χτένισμα που θα εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το Μαλλί της Γριάς 20gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 0,51 €