0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Τριαντάφυλλος

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Το Τριαντάφυλλος κουλούρι πλεξούδα νηστίσιμο 400gr αναφέρεται σε ένα νηστίσιμο κουλούρι πλεξούδας (κατσικόψωμο) με βάρος 400 γραμμαρίων. Τα κουλούρια πλεξούδας είναι δημοφιλή είδος αρτοσκευής στην Ελληνική κουζίνα και είναι κατάλληλα για νηστεία, καθώς δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα.

Διαθεσιμότητα: 55 Σε απόθεμα

Οι κουραμπιέδες είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που συνήθως φτιάχνεται κατά τη διάρκεια των εορτών, όπως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται για μικρά, στρογγυλά μπισκότα με βάση το βούτυρο, αλεύρι, ζάχαρη, αμύγδαλα και αρώματα.

Διαθεσιμότητα: 156 Σε απόθεμα

Τα μελομακάρονα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που συνήθως φτιάχνεται κατά τη διάρκεια των εορτών, όπως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Πρόκειται για γλυκό ζύμης με βάση το μέλι και το καρύδι. Συνήθως είναι σε σχήμα παραλληλόγραμμου και στριφτού σχήματος.

Διαθεσιμότητα: 66 Σε απόθεμα

Τα μελομακάρονα σοκολάτας είναι μια νέα εκδοχή του παραδοσιακού γλυκού, όπου προστίθεται σοκολάτα για να προσδώσει μια νέα γεύση και αρώματα στο γλυκό. Η βασική δομή των μελομακάρονων παραμένει, με τον ζυμένιο σκελίδα, το μέλι, τα καρύδια και τα μπαχαρικά, αλλά προστίθεται και σοκολάτα για να δημιουργηθεί μια νέα εκδοχή.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας