• Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr Τριαντάφυλλος - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr

Ζωηρό χρώμα, φρέσκο άρωμα, γεύση εκλεπτυσμένη. Απολαύστε τον Τριαντάφυλλο πτι φουρ με κυδώνι 400gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη γαστρονομία!
16129
5200129640704
3,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,75 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κεράσι 400gr

Το τριαντάφυλλο πτι φουρ με κεράσι 400gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γλυκιά του γεύση και την απαλή υφή του. Απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,62 €

Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κανέλας 1,5kg

Ζουμερά και νόστιμα κουλούρια με γεύση κανέλας, τα αγαπημένα mini πλεξουδάκια της εταιρίας Φαίδων είναι ο τέλειος συνοδός για τον καφέ σας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση που σας προσφέρουν τα Φαίδων κουλούρια. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 14,94 €

Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση με κάθε δείγμα. Η πλούσια βελούδινη υφή τους σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας κερδίσουν αμέσως. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Φαίδων, αυτά τα κουλούρια είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 17,77 €

Korona μπισκότα cookies μυρτώ γεμιστά με σοκολάτα 100gr

Η απόλαυση της σοκολάτας σε κάθε δάγκωμα! Τα KORONA COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε ποτηράκι 100gr. από την εταιρία ΜΥΡΤΩ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Αφήστε τη σοκολάτα να λιώσει στο στόμα σας και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,29 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα φακές ψιλές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,25 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,25 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο