0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 192 Σε απόθεμα

Φακές οι οποίες αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου, βασικών μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Οι φυτικές ίνες στις φακές υποστηρίζουν τη σωστή χώνεψη των τροφίμων που καταναλώνετε και βοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου, προλαμβάνοντας τη δυσκοιλιότητα. Δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας τες ιδανική για την καρδιά και τις αρτηρίες. Οι υψηλές συγκεντρώσεις συμπλέγματος βιταμινών Β στις φακές, τονώνουν τις νευρικές συνάψεις, προστατεύοντάς τες από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Διαθεσιμότητα: 286 Σε απόθεμα

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Διαθεσιμότητα: 79 Σε απόθεμα

Φάβα της εταιρείας Τυρολέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Διαθεσιμότητα: 124 Σε απόθεμα

Οι φακές ψιλές Τυρολέζα σε συσκευασία 500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινή και θρεπτική πηγή πρωτεΐνης. Οι φακές είναι γνωστές για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, και αποτελούν βασικό συστατικό στη μεσογειακή διατροφή.

Διαθεσιμότητα: 263 Σε απόθεμα

Επιλεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια και απο τις εκλεκτότερες ποικιλίες.

Ιδανικά για μια ισορροπημένη και υψηλής θρεπτικής αξίας διατροφή. 

Πλούσια πηγή υδατανθράκων, βιταμινών, πρωτεϊνών και ανόργανων στοιχείων.

Διαθεσιμότητα: 329 Σε απόθεμα

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

Διαθεσιμότητα: 266 Σε απόθεμα

Οι ψιλές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως οι γνωστές σε όλους μας Φακές Κοκκινιστές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Οι φακές ψιλές "Ωμέγα Special" σε συσκευασία 500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και θρεπτικό συστατικό για τις διατροφικές τους ανάγκες. Οι φακές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, ίνες και αντιοξειδωτικά, και αποτελούν μέρος της υγιεινής διατροφής.

Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα

Τα φασόλια γίγαντες "Ωμέγα Special" σε συσκευασία 500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και θρεπτικό συστατικό για τις διατροφικές τους ανάγκες. Τα φασόλια γίγαντες είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ίνες και βιταμίνες, προσφέροντας μια υγιεινή επιλογή για τα γεύματά σας.

Διαθεσιμότητα: 67 Σε απόθεμα

Τα φασόλια μέτρια "Ωμέγα Special" σε συσκευασία 500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και θρεπτικό συστατικό για τις διατροφικές τους ανάγκες. Τα φασόλια μέτρια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ίνες και βιταμίνες, προσφέροντας μια υγιεινή επιλογή για τα γεύματά σας.

Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Διαθεσιμότητα: 116 Σε απόθεμα

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Διαθεσιμότητα: 123 Σε απόθεμα

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Διαθεσιμότητα: 206 Σε απόθεμα

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Διαθεσιμότητα: 142 Σε απόθεμα

Η Φάβα Κομμένη 3αλφα, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων και διαθέτει μία γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή. Είναι το πιο γνώριμο συνοδευτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.

Διαθεσιμότητα: 129 Σε απόθεμα

Το Σιτάρι Αποφλοιωμένο προέρχονται από επιλεγμένους αγρούς που καλλιεργεί με μεράκι η Ομάδα Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα. Με τη συνεχή καθοδήγηση έμπειρων γεωπόνων, οι παραγωγοί εφαρμόζουν ορθές Πρακτικές Βιώσιμης Γεωργίας και προσφέρουν ασφαλή προϊόντα, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν θέλει μούλιασμα και βράζει εύκολα. Συνιστάται σε συνταγές για υγιεινή διατροφή καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες.

Διαθεσιμότητα: 228 Σε απόθεμα

Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.

Διαθεσιμότητα: 88 Σε απόθεμα

Για πολλά χρόνια τα όσπρια αποτελούσαν την σημαντικότερη πηγή πρωτεϊνών για τους ανθρώπους και κομμάτι της βασικής τροφής τους. Eίναι άμεσα συνδεδεμένα με την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, μιας και αποτελούσαν την πιο πλούσια πηγή πρωτεϊνών από οποιαδήποτε άλλη καλλιεργήσιμη τροφή, ιδιότητα που τα έκανε πολύτιμα και αναντικατάστατα σε εποχές που δεν υπήρχε κρέας σε αφθονία. Η γκάμα των οσπρίων Agrino προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες παγκοσμίως, όπως και οι Φακές Χονδρές Agrino. Κατά την παραγωγική διαδικασία τα όσπρια καθαρίζονται και διαλέγονται κόκκο προς κόκκο. Συσκευάζονται σε ελκυστικό, όρθιο πακέτο, με κύρια χαρακτηριστικά την χρωματική διαφοροποίηση ανά κωδικό και το εύκολο άνοιγμα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας