• Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg
  • Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMamut

Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg

Η Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και γεύση στο φαγητό τους. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψετε αυτό το προϊόν. Απολαύστε την Mamut φρυγανιά τριμμένη 1,5kg και θα ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
15637
5902689950162
6,10 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr

Οι Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και τραγανά σνακ. Με τη μοναδική τους γεύση και το τραγανό τους υφάκι, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ως σνακ μεταξύ γευμάτων, σαν συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και με ένα κομμάτι τυρί. Αποκτήστε τις Παπαδοπούλου φρυγανιές στρόγγυλες σταρένιες 125gr τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση
Τιμή 1,79 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg

Η Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια τραγανή και νόστιμη υφή στα φαγητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της Oriental express, αυτό το προϊόν θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τώρα την Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος!
Τιμή 35,99 €

Elite φρυγανιές σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr

Η Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς περιττές προσθήκες. Με την πλούσια γεύση της σικαλής και την απουσία αλατιού και ζάχαρης, αυτή η φρυγανιά θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την!
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos star υγρό καθαριστικό για το μπάνιο ανταλλακτικό 475ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Flos, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων. Αφορά ανταλλακτικό προϊόντος χωρίς αντλία

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,00 €

Stamos πίτσα σκεπαστή 850gr

Η Stamos πίτσα σκεπαστή 850gr από την εταιρία Stamos είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η πίτσα θα σας ταξιδέψει σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε φανταστεί ποτέ. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και αφήστε τη γεύση της Stamos πίτσας να σας κερδίσει.
Τιμή 5,69 €

Παπαδοπούλου μπισκότα μιράντα 2x250gr

Τα Μπισκότα Mιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες. Οι Ελληνίδες μητέρες εμπιστεύονται τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τη διατροφή των παιδιών τους. Από τη νηπιακή ηλικία και για μια ζωή!

Τιμή 2,91 €
  • Πακέτο

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €