• VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE  - 1
  • VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE  - 1

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

36561
8714100597347
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προσφέρει ικανοποιητική ενυδάτωση.

Οφέλη

  • Μη λιπαρή φόρμουλα απλώνεται ομοιόμορφα
  • Άοσμο
  • Δίνει στα χείλη μία φυσική αίσθηση και απαλό χρώμα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,31 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr

Η Vaseline lip butter είναι το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, κρατώντας τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με το Vaseline lip butter.
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 1lt της Arion food και ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κερδίσει. Με μια γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού, αυτός ο χυμός θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Arion food.
Τιμή 3,00 €

Freely χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 80 φύλλα

Οι Freely χαρτοπετσέτες λευκές με διαστάσεις 33x33cm και 80 φύλλα είναι ιδανικές για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Μεγάλης ποιότητας και απορροφητικότητας, οι χαρτοπετσέτες αυτές είναι πρακτικές και βολικές για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα σούπερ μάρκετ ή καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης.

Τιμή 0,71 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών με ελιές 400gr

Η Barilla σάλτσα ελιάς 400γρ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μαγειρευτό γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και πλούσια γεύση ελιάς, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την σε σπαγγέτι, ζυμαρικά ή όπως ακριβώς σας αρέσει και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής ιταλικής γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,86 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας για τα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα της λεβάντας να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει, ενώ ταυτόχρονα το μαλακτικό μανόλια θα φροντίσει για την απαλότητα και την προστασία των υφασμάτων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x15cm 12lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα και την ευκολία στη μεταφορά χάρη στη λαβή του, αυτό το κουτί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Sterk!
Τιμή 5,66 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού