• Liposan blister κερασι 4,8gr Liposan - 1
  • Liposan blister κερασι 4,8gr Liposan - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
32925
4005808368303
2,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Τιμή 1,27 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr snack pot μπρόκολο και τυρί 62gr

Η Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την πλούσια γεύση του μπρόκολου και του τυριού σε ένα εύχρηστο ποτάκι που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese!
Τιμή 1,38 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις γλυκά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, αυτό το προϊόν θα σου προσφέρει γεύση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Απόλαυσε τη γεύση των γλυκών χωρίς ενοχές με το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg!
Τιμή 21,46 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
Τιμή 3,00 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €