• Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm
  • Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlamingo

Flamingo τραπεζομάντηλο εμπριμέ 140x180cm

Αυτό το τραπεζομάντηλο με θέμα τα φλαμίνγκο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα και έχει διαστάσεις 140x180cm. Έχει καρό σχέδιο σε πράσινες αποχρώσεις, που προσθέτει έναν φρέσκο και ζωηρό αέρα στην τραπεζαρία σας. Ιδανικό για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας και να προστατέψετε την επιφάνειά του από τυχόν λεκέδες.
10720
5206952000319
4,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lihong τσοχάκια τετράγωνα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Τιμή 0,47 €

Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm νο1260

Ανανεωμένο, μοντέρνο και πρωτότυπο, το βαμβακερό τραπεζομάντηλο Flamingo σε διάσταση 150x150cm είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον τραπεζικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Η ποιότητα του υλικού του και η αλέκιαστη υφή του δημιουργούν ένα αίσθημα απαλότητας και πολυτέλειας. Απογειώστε τη φινέτσα του χώρου σας με αυτό το μοναδικό τραπεζομάντηλο Flamingo νο1260.
Τιμή 5,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο & βερίκοκο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο & βερίκοκο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,43 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Tns ομπρελα μπαστουνι 118cm μαυρη 09-950-0542

Η μαύρη ομπρέλα μπαστούνι 118cm της Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις βροχερές μέρες. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, σας προστατεύει από τη βροχή και τον ήλιο. Με το μήκος των 118cm, σας προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε καιρό. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,59 €

Agros χυμός 4 φρούτα 1lt

100% Χυμός 4 Φρούτων

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλο και πορτοκάλι, πουρές βερίκοκο και ροδάκινο .Βιταμίνες C,B1,B2,B6,E, νιασίνη, φολικό οξύ.

Τιμή 1,24 €