• Tns ομπρελα μπαστουνι 118cm μαυρη 09-950-0542
  • Tns ομπρελα μπαστουνι 118cm μαυρη 09-950-0542
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ομπρελα μπαστουνι 118cm μαυρη 09-950-0542

Η μαύρη ομπρέλα μπαστούνι 118cm της Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις βροχερές μέρες. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, σας προστατεύει από τη βροχή και τον ήλιο. Με το μήκος των 118cm, σας προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε καιρό. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε με στυλ και πρακτικότητα!
32830
5204558459210
3,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nimbus ομπρελα σπαστη 53cm διαφορα χρωματα

Το Nimbus ομπρελα σπαστη 53cm είναι ένα προϊόν που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με διάφορα χρώματα που θα σας εντυπωσιάσουν, αυτή η ομπρελα προσφέρει προστασία από τη βροχή και τον ήλιο με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τη δική σας Nimbus ομπρελα σπαστη 53cm τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση.
Τιμή 3,32 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm mickey 3648

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm με τον αγαπημένο χαρακτήρα Mickey είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε μικρό περιπατητή! Με χρώματα και σχέδια που ξεχωρίζουν, αυτή η ομπρέλα θα κάνει το παιδί σας να νιώθει σαν αληθινός ήρωας. Προστατέψτε το παιδί σας από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ και πρακτικότητα! Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας τη χαρά της παιδικής ανακάλυψης και περιπέτειας!
Τιμή 4,60 €

Nimbus ομπρέλα σπαστή μονόχρωμη 53cm

Η Nimbus ομπρέλα σπαστή μονόχρωμη 53cm είναι η ιδανική επιλογή για να προστατευτείτε από τη βροχή με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει εύκολο μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος για να μπορείτε να την μεταφέρετε με ευκολία. Με διάμετρο 53cm, η Nimbus ομπρέλα θα σας κρατήσει στεγνούς και στιλάτους σε κάθε καιρό. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 3,32 €

Ομπρελα παιδικη μπαστουνι 45cm fiberglass princess 3517

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι 45cm fiberglass princess 3517 είναι η τέλεια επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες που θέλουν να προστατευτούν από τον ήλιο και τη βροχή με στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό μπαστούνι fiberglass που την καθιστά ιδανική για κάθε καιρική συνθήκη. Με το όμορφο σχεδιασμό της πριγκίπισσας, η μικρή σας θα νιώσει σαν αληθινή βασίλισσα κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Αποκτήστε τώρα την ομπρέλα παιδ
Τιμή 4,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml. Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα και απαλότητα με αυτό το φυσικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε την ομορφιά του ροδιού στην περιποίηση του προσώπου σας και αφήστε το δέρμα σας να ανανεωθεί και να λάμψει.
Τιμή 2,85 €

Malizia αφρόλουτρο bio aloe & magnolia 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα BIO ALOE, ένα προϊόν που θα φροντίσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας με τη φυσική δύναμη της αλόης.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΩΝΗΣΗ

Τιμή 2,25 €

Γλάρος αλάτι 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Γλάρος σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,73 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Cif power & shine υγρό καθαριστικό κουζίνας 700ml

Η CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί άμεσα τους λίπους και τις επικαθίσεις, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αντικεραυνικές. Αποκτήστε το CIF 700ML ΑΝΤ/ΚΟ POWER & SHINE KITCHEN σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας.
Τιμή 1,26 €