• Snickers σοκολάτα 75gr
  • Snickers σοκολάτα 75gr

Snickers σοκολάτα 75gr

50645
5900951310980
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,09 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 70gr

Η σοκολάτα γάλακτος 70gr της εταιρίας Ιον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γεύσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γλυκιάς απόλαυσης.
Τιμή 1,88 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr

Η σοκολάτα γάλακτος της Lacta είναι μια αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Ελλάδα. Με γεύση γάλακτος και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, αυτή η σοκολάτα δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 110gr είναι ιδανική για να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή να τη μοιράζεστε με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 1,98 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Kinder σοκολάτα 8τεμ 100gr

Εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος με γέμιση γάλακτος.

Χάρη στη μοναδική συνταγή της αποτελεί την ιδανική λιχουδιά για παιδιά, σε ατομική συσκευασία.

Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης καρυδόψιχα 150gr

Τα καρυδόψιχα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 150γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή γευστική εμπειρία. Τα καρυδόψιχα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή σνακ, καθώς συνδυάζουν τη γεύση των καρυδιών με τη χαρακτηριστική υφή των ψιχάκων.

Τιμή 2,61 €

Caprice πουράκια 250gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Τιμή 3,32 €

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
Τιμή 0,60 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Endless χαρτοπετσέτες mega λευκή 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες mega λευκής 33x33cm με 70 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα σας δώσουν την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,80 €