• Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLacta

Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr

Η σοκολάτα γάλακτος της Lacta είναι μια αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Ελλάδα. Με γεύση γάλακτος και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, αυτή η σοκολάτα δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 110gr είναι ιδανική για να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή να τη μοιράζεστε με φίλους και οικογένεια.
36856
7622300679637
1,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2199kJ/526kcal
Λιπαρά 28g
εκ των οποίων κορεσμένα 17g
Υδατάνθρακες 58g
εκ των οποίων σάκχαρα 58g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 1g
Πρωτεΐνες 9g
Αλάτι 0,43g
Συστατικά
Ζάχαρη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο κακάο, κακαόμαζα, βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ ), άρωμα (βανιλίνη).
Στερεά κακάο 25% τουλάχιστον.
Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
MONDELEZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21,144 51 Μεταμόρφωση, Αττικής - Tηλ.: 210 288 9000, Γραμμή καταναλωτή: 800 11 81111 (χωρίς χρέωση).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και του γιαούρτι. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας συνδυάζεται τέλεια με τη φρουτώδη νότα της βατόμουρου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,19 €

ΙΟΝ serano σοκολάτα γάλακτος με γέμιση κρέμα κακάο 65gr

Σοκολάτα Πολυτελείας Σεράνο. Πρόκειται για μια πλάκα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ με λαχταριστή γέμιση κρέμας κακάο - ένας ιδιαίτερος σοκολατένιος συνδυασμός που έχει αποκτήσει με τον καιρό τους δικούς του πιστούς οπαδούς. Ιδανική για όσους προτιμούν τους έντονους γευστικούς τόνους σοκολάτας.

Τιμή 1,66 €

Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr

Η Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση. Η σοκολάτα αυτή συνδυάζει την πλούσια γεύση της καραμέλας με τον αφράτο και υγρό brownie, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Twix σοκολάτα 5x50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 2,79 €
  • Πακέτο

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας με 72% αμύγδαλο 100gr

Η υψηλή περιεκτικότητα της σε κακάο (72% συνολικά στερεά κακάο) σε συνδυασμό με την ειδική επεξεργασία και την τεχνογνωσία της ΙΟΝ, συνθέτουν ένα προϊόν με απαράμιλλη χαρακτηριστική γεύση, πλούσιο φυσικό και ευγενές άρωμα κακάο και μοναδική υφή. Η πλούσια γεύση του συμπληρώνεται και από τα ολόκληρα φρεσκοκαβουρντισμένα αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml

Η Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική σύνθεσή του με αμύγδαλο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο ευχάριστος άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά!
Τιμή 0,99 €

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

Τιμή 1,54 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κεράσι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κεράσι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,13 €