• Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilka

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της φράουλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τώρα τη Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
33647
4025700007773
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Milka σοκολάτα bubbly white 100gr

Η Milka σοκολάτα bubbly white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λευκή σοκολάτα με τη μοναδική της γεύση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα bubbly white 100gr για μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 1,06 €

Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr

Τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της σοκολάτας με υγιεινό τρόπο. Με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, αυτά τα σοκολατάκια προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση του κακάο και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει.
Τιμή 7,90 €

Schogetten σοκολάτα γάλακτος 100gr

Η Schogetten σοκολάτα γάλακτος 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια αγκαλιά γεμάτη ζεστή αγάπη. Η πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με την τραγανή υφή της Schogetten θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις και απόλαυση. Αποκτήστε τη δική σας σοκολατένια εμπειρία τώρα με τη Schogetten σοκολάτα γάλακτος 100gr της Schogetten!
Τιμή 1,68 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x45gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x45gr της εταιρίας M&M's είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, αυτά τα κουφετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό να πάει χαμένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 15,11 €

Κορυφαία προϊόντα

ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ 330ml - (6pack) (-10%)

Αναζωογονητική φρεσκάδα σε κάθε τσιμπίδα! Η ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ 330ml έρχεται σε πακέτο 6 τεμαχίων με έκπτωση 10%. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της πορτοκάλιας σε κάθε γουλιά και ανεβάστε τη διάθεσή σας στα ύψη. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη μοναδική απόλαυση της ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ!
Τιμή 2,76 €

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 2,40 €

Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml. Απολαύστε την αίσθηση των αρωματικών εκχυλισμάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Απλά απολαύστε τη στιγμή!
Τιμή 2,74 €

Nektar green ice tea με λεμόνι & στέβια 1,5lt

Το πράσινο τσάι συνδυάστηκε με το λεμόνι προσφέροντας μία έκρηξη ενέργειας, δροσιάς και απόλαυσης που τονώνει όλες τις ώρες της ημέρας.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Μπουτάρη μοσχοφίλερο 187ml

Το Μπουτάρης Μοσχοφίλερο σε συσκευασία 187ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο και ευχάριστο λευκό κρασί σε μικρή ποσότητα. Προέρχεται από τον κορυφαίο οίκο Μπουτάρη και κατασκευάζεται από την εξαιρετική ποικιλία Moschofilero, γνωστή για τα φρουτώδη και αρωματικά χαρακτηριστικά της.

Τιμή 2,52 €