• Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr
  • Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr

Τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας με 70% κακάο 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της σοκολάτας με υγιεινό τρόπο. Με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, αυτά τα σοκολατάκια προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την πλούσια γεύση του κακάο και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει.
15547
7622201810399
7,90 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr

Η σοκολάτα γάλακτος της Lacta είναι μια αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Ελλάδα. Με γεύση γάλακτος και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, αυτή η σοκολάτα δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 110gr είναι ιδανική για να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή να τη μοιράζεστε με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 1,98 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με πορτοκάλι 90gr

Επιλεγμένα πορτοκάλια συνδυάζονται απόλυτα με την υψηλής ποιότητας σοκολάτα ΙΟΝ Dark και την φυσική βανίλια bourbon.  Η ευεργετική δύναμη των εσπεριδοειδών βρίσκει την απόλαυση που σας αξίζει!

Τιμή 2,17 €

Derby μπάρα με φουντούκια 20x38gr

Η Derby 20x38gr φουντούκι είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του υφή και γεύση, σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 13,25 €

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της φράουλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τώρα τη Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Πλαστικό στραγγιστήρι No12

Αναζητήστε τον τέλειο τρόπο για να απολαύσετε φρέσκο χυμό από φρούτα και λαχανικά με το Πλαστικό στραγγιστήρι No12. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να απολαύσετε γευστικούς χυμούς κάθε μέρα, γρήγορα και εύκολα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 1,85 €

The littlies μαρκαδόροι ζωγραφικής χοντροί 24 χρώματα

Σετ χρωματιστών μαρκαδόρων ζωγραφικής από την The Littlies.

  • Με χοντρή μύτη πάχους 5mm
  • Μεγάλης διάρκειας και αντοχής
  • Μελάνι που έχει ως βάση το νερό
  • Δεν αφήνουν σημάδια αφού απομακρύνονται από το δέρμα με νερό και σαπούνι και από τα ρούχα με πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40C
  • Δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά κάτω των τριών ετών
Τιμή 4,53 €
  • Με έκπτωση!

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά βάζο με μύλο 200gr

Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι & κουρκουμά είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκο λεμόνι και αρωματικό κουρκουμά, αυτό το αλάτι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Με τον ειδικό μύλο που περιλαμβάνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως και να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,31 €

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €