• Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 1
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 2
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 3
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 4
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 5
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 6
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 1
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 2
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 3
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 4
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 5
  • Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml Bolsom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBolsom

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

4843
5204114003505
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Μην αναπνέετε εκνεφώματα.

Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους ἔφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΈΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων : 210 7793777.

Δερματικά εγκαύματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Endless υγρό καθαριστικό φούρνου prof blue 4lt

Το Endless Prof Blue είναι ένα καθαριστικό φούρνου σε μορφή υγρού, με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση λίπους, καμμένων υπολειμμάτων και λεκέδων από τον φούρνο. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση, το Endless Prof Blue καθαρίζει αποτελεσματικά και αφήνει τον φούρνο σας λαμπερό και καθαρό. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, αλλά και για οικιακή χρήση.
Τιμή 6,03 €

Berill αντισκουριακό 500ml

Το Berill αντισκουριακό 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τα μεταλλικά αντικείμενα σας από τη σκουριά. Με μια μόνο εφαρμογή, το Berill θα δώσει λάμψη και προστασία στα αγαπημένα σας αντικείμενα, κρατώντας τα σαν καινούρια. Μην αφήνετε τη σκουριά να καταστρέψει τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Αποκτήστε το Berill αντισκουριακό 500ml τώρα και διατηρήστε τη λάμψη και την προστασία τους για πολλά χρόνια.

Τιμή 5,58 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray & γυαλιστικό κεραμικής εστίας 250ml

Το Dr. Beckmann γυαλιστικό και καθαριστικό κεραμικής εστίας 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Με την προηγμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας την εστία σας να λάμπει σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 45μεζ 2,93kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας στα ρούχα σας ασύγκριτη καθαριότητα. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 4,04 €

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Endless κρεμοσάπουνου αντλία γάλα & μέλι 300ml και δώστε στο δέρμα σας την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του αξίζει. Αφήστε το άρωμα του γάλακτος και του μελιού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της πολυτέλειας και της φροντίδας που προσφέρει το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml.
Τιμή 1,04 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €