• Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTerravita

Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Η συνδυασμός της κρεμώδους σοκολάτας με το φρέσκο γεύση του γιαούρτι και της φράουλας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν!
16869
5900915028043
1,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα με φουντούκια και στέβια χωρίς γλουτένη 60gr

Η νέα σοκολάτα γάλακτος της Ίον συνδυάζει την αγαπημένη γεύση γάλακτος με φουντούκια με φυσικά γλυκαντικά και στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη.

Τιμή 1,88 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 200gr

Στα τέλη της δεκαετίας του '40, η ΙΟΝ πρώτη παράγει ένα νέο τύπο σοκολάτας - τη σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα - και ουσιαστικά δημιουργεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, την ΙΟΝ Αμυγδάλου. Στις αρχές της δεκαετίας του '50, η ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι πλέον ένα καθιερωμένο προϊόν, που κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη με επικρατέστερα αυτά των 2 και 5 δραχμών! Η αγαπημένη σου σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου διατίθεται σήμερα σε πληθώρα συσκευασιών: 30γρ., 45γρ., 70γρ., 100γρ., 200γρ. και 300γρ., που καλύπτουν κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Τιμή 4,09 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 110gr

Η σοκολάτα γάλακτος της Lacta είναι μια αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Ελλάδα. Με γεύση γάλακτος και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, αυτή η σοκολάτα δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 110gr είναι ιδανική για να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή να τη μοιράζεστε με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 1,98 €

Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και των φουντουκιών. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ

Το Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδρομή ή μπάρμπεκιου. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε κάθε στιγμή των εξόδων σας!
Τιμή 1,76 €

Soupline αρωματικά φακελάκια ρούχων για ντουλάπες με φρεσκάδα εξοχής 3τεμ

Φακελάκια για ντουλάπες. Εξουδετερώνουν τις οσμές και χαρίζουν στα ρούχα σας φρεσκάδα εξοχής που διαρκεί 6 εβδομάδες.

H συσκευασία περιέχει 3 αρωματικά φακελάκια (με 7 γραμ. αρωματικές πέρλες έκαστο) και 3 γαντζάκια.

Τιμή 4,65 €

Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,95 €

Brain licker αναψυκτικό splash o' red 330ml

Το BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED) είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώθετε ενεργητικοί και δροσεροί όλη μέρα. Η εκρηκτική γεύση του κόκκινου φρούτου θα σας κατακλύσει με ευχάριστες αισθήσεις και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 1,12 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €