• Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilka

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την πλούσια σοκολάτα Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την μοναδική γεύση και αφεθείτε στην απόλαυση με κάθε μπουκιά.
16149
7622300103057
26,65 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr

Τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη λιχουδιά χωρίς τύψεις. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτά τα σοκολατάκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να αγγίζετε τον παράδεισο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης με τα Παυλίδης σοκολατάκια mini υγείας 350gr!
Τιμή 7,16 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Παυλίδης kiss με σοκολάτα γάλακτος και γέμιση φράουλας 25x27,5gr

Η απόλαυση της γεύσης της σοκολάτας γάλακτος συνδυάζεται με την γλυκόξινη γεύση της φράουλας στα νέα Παυλίδης kiss. Με μοναδική γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε μια αγκαλιά γεύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 13,94 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακές παπαρδέλες λαχανικών 500gr

Ταλιατέλες της εταιρίας Θράκη, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.

Τιμή 2,14 €

Felce azzurra αφρόλουτρο κλασικό 650ml

Αναδείξτε την κλασική αίσθηση του FELCE AZZURRA με το αφρόλουτρο "Classico". Με μία παράδοση που χρονολογείται από δεκαετίες, αυτό το αφρόλουτρο φέρνει μια πολυτελή, ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα σας αρωματισμένο με το αγαπημένο και διαχρονικό άρωμα της FELCE AZZURRA.

Τιμή 2,77 €

Coca cola αναψυκτικό original 8x330ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής Coca Cola με το αυθεντικό αναψυκτικό σε συσκευασία 8x330ml. Αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει και θα σας δροσίσει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε την Coca Cola, την αγαπημένη σας αναψυκτική, και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα παγωμένο ποτήρι!
Τιμή 6,82 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
Τιμή 1,79 €